DNEVNI HOROSKOP: DEVICE I RIBE ĆE DANAS MORATI DA PAZE ŠTA GOVORE

Device i Ribe će danas morati da obrate posebnu pažnju na reči koje izgovaraju, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za subotu, 01.oktobar 2022.


OVAN

Naučićete ako učestvujete u društvenim ili porodičnim događajima ili okupljanjima. Slušajte, postavljajte pitanja i dajte predloge i udružićete se sa nekim ko ima nešto da doprinese da vam pomogne da postignete svoj cilj. Romansa je na pomolu.

BIK

Otvoren um će vam pomoći da bolje razumete šta vam je na dohvat ruke. Pazite na to kako zarađujete za život. Ažurirajte svoje veštine i iskoristite nešto u čemu ste dobri.

BLIZANCI

Neka život bude jednostavan, razgovori iskreni, a novac na sigurnom mestu. Preterano uživanje će vas dovesti u nesigurnu poziciju koja može uticati na odnos sa nekim ko ima sredstava da vam pomogne da napredujete. Radite na samousavršavanju i disciplini.

RAK

Bolje vodite računa o svom zdravlju, ugledu i domu. Neko će učiniti da izgledate loše ako mu se pruži prilika. Budite u svom najboljem ponašanju i ne obavezujte se na ništa što ne možete da uradite. Fokusirajte se na ideje, kreativnost i slaganje sa drugima

LAV

Zabavite se sa prijateljima, porodicom ili ljudima sa kojima delite hobi. Izlazak i kretanje će proširiti vaš pogled na to šta je moguće i ko vam može pomoći. Otvoriće vam se neka vrata koja su bila zatvorena u prošlosti.

DEVICA

Delite tačne informacije. Razmotrite svoje izvore pre nego što prosledite podatke drugima. Ako neko ne proveri činjenice kako treba, vi ćete biti krivi. Ne dozvolite da se ljutnja pojavi kada su oprez, istina i izbor reči put do uspeha

VAGA

Imate priliku da se družite, zabavljate, a da istovremeno napredujete. Pratite šta se dešava oko vas i uključite se u razgovore i istražite šta god vas zanima. Ponovno okupljanje će vam pomoći da se ponovo povežete sa nekim posebnim

ŠKORPIJA

Napravite razliku. Odredite šta se dešava oko vas i prilagodite ono što vam ne odgovara. Izrazite svoju zabrinutost i ponudite rešenja koja možete da primenite. Danas zapamtite da su i porazi sastavni deo puta do pobede.

STRELAC

Nemojte se savijati pod pritiskom. Potražite prilike koje vam omogućavaju da iskoristite svoje fizičke veštine i kvalifikacije da donesete pozitivne promene. Pružite ruku pomoći i nagrada će uslediti. Romansa može obojiti dan.

JARAC

Umerenost će vam pomoći da izbegnete neprijatne situacije i svađe .Možda je vreme da mačo više vremena provodite kod kuće. Stres i napetost mogu vas odvesti do bespotrebne ljute. Stanite i odmorite, umirite se fizički i psihički.

VODOLIJA

Danas imate šansu da dođete do nekoga ko radi ono čime vi želite da se bavite. Ta veza će dovesti do prodora koji će vam pomoći da negujete veštine, iskustvo i znanje koje vas pripremaju za uspeh. Uložite vreme i novac u svoj izgled i obrazovanje

RIBE

Imaćete dosta toga dakažete , ali ne dozvolite da vam se emocije umeđaju u razgovor i da vas koštaju reputacije. Pažljivo birajte svaku reč da ne biste rekli nešto zbog čega žalite.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x