DNEVNI HOROSKOP: DEVICE IMAJU ŠANSU ZA PROMENE, STRELČEVIMA JE NEOPHODAN OPREZ

Device imaju šansu za promene ako shvate da promene počinju od njih, Strelčevima je neophodan oprez, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 28.02.2023.


OVAN

Igrajte na pobedu. Što ste privlačniji, to ćete dobiti više interesovanja. Šansa da poboljšate svoju igru ili upoznate nekoga ko vam može pomoći da napredujete je u zvezdama. Zakažite sastanke i prisustvujte okupljanjima, i nešto neobično će se desiti

BIK

Ne obećavajte dok ne shvatite šta ćete morati da ispunite i da je u vašoj moći da to učinite. Dozvolite da vas ono što neko kaže zastraši oslabi vašu poziciju. Ako budete pažljivi, direktni i obrazovani pomoći će vam da steknete poverenje i poštovanje.

BLIZANAC

Pokrenite svoje planove. Razmislite o stvarima, precizno izvršite ono što želite da postignete i pozovite stručnjake kako biste osigurali da stvari budu obavljene kako treba iz prvog puta. Ponovo se povežite sa nekim ko vam nedostaje. Romantičan gest će vam pomoći da odlučite šta je sledeće

RAK

Neko će pokušati da vas šarmira u vezi sa načim o čemu verovatno ne bi trebalo da razmišljate. Kada ste u nedoumici, pitajte stručnjaka kako biste izbegli grešku ili gubitak. Obratite pažnju na promene koje drugi prave i suprotstavite se svemu što bi moglo da ugrozi vaš cilj.

LAV

Okupite se sa nekim sa kim volite da radite. Lako ćete nastaviti tamo gde ste stali i pobuditi interesovanje za nešto čime želite da se bavite. Sa pravim ljudima, uspeh će uslediti. Vodite put i požnjete nagrade

DEVICA

Promena počinje od vas. Nemojte čekati ili zavisiti od drugih kada želite da se stvari urade na određeni način. Vodite računa o tome šta vam je važno pre nego što neko može da se meša. Sam rad će vam omogućiti da budete perfekcionista.

VAGA

Izađite, istražite šta život može da ponudi i otkrijte nešto što vas uzbuđuje. Prikupite informacije i pratite svoje srce. Pronalaženje puta koji vam donosi radost i plaća za vaš željeni stil života je ključno za postizanje mira.

ŠKORPIJA

Nudenje ulepšanih informacija dovešće vas u nesigurnu poziciju kada dođe vreme za isplatu. Uverite se da možete ispuniti svoja obećanja ili dugove pre nego što se založite. Pažljivo upravljajte svojim finansijama i pronađite načine da smanjite uglove.

STRELAC

Neko šarmantan će vas iskoristiti ako ste naivni ili previše poverljivi. Uradite svoj domaći zadatak, postavljajte relevantna pitanja i proverite činjenice pre nego što kažete "da" nekome ili nečemu što može protraćiti vaše vreme, novac ili slobodu.

JARAC

Zabavite se sa vršnjacima. Mešajući posao i zadovoljstvo, pridobićete nekoga ko je strateški koristan kada vam zatreba usluga. Čuvajte svoj novac i pripremite se da razbacite i prodate ono što vam više nije potrebno.

VODOLIJA

Provedite više vremena kod kuće i ostvarićete više nego što ste očekivali. Radite marljivo da svoju kuću dovedete u red i smanjite troškove. Kada se osećate prijatno u svom okruženju i finansijskoj situaciji, sve ostalo će doći na svoje mesto.

RIBE

Ne delite tajne i ne ogovarajte. Usredsredite se na poboljšanja i primenu svojih veština na nešto zbog čega se osećate dobro. Ne odustajte pod pritiskom i ne dozvolite da vas neko iskoristi. Odbacite ono što vas vuče i zamenite onim što vam donosi radost

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x