DNEVNI HOROSKOP: DEVICE SE BORE SA OSEĆANJIMA, STRELČEVI SU SPREMNI ZA ZABAVU

Device bi danas treabalo da povedu računa da im emocije ne utiču na odluke, Jarčevi su spremni za zabavu, a šta vam poručuju zvezde proverite u horoskopu za 20.08.2022.


OVAN 

Danas možete očekivati korist za sebe, bilo u finansijskom ili drugom smislu. Fizička poboljšanja će učiniti da se osećate dobro i daće vam samopouzdanje da kažete šta mislite i da sledite svoje planove. Pozitivna promena će privući pažnju i predlog. 

BIK

Disciplinovan pristup donošenju odluka dovešće do pobede. Ne dozvolite da vam se bilo ko meša ili zbuni. Držite se svog plana i uključite samo one koji su spremni da vam pomognu da postignete svoj cilj. Promenite ono što je potrebno. 

BLIZANCI

Biće teško da kontrolišete emocije. Obratite pažnju na to kako izgledate i kako se osećate i postavite zdravu rutinu koja će vam usmeriti fokus na fizičku aktivnost i provođenje vremena sa ljudima koji žive sličnim životnim stilom. Romantika izgleda obećavajuće.

RAK

Promena će vam dati trzaj koji vam je potreban da krenete napred. Pogledajte oko sebe kako drugi žive i rade i to če vam otvoriti oči i inspirisati vas da probate nešto novo. Razmislite o promeni kod kuće koja će vam dati slobodu da  sledite svoj san. 

LAV

Koristite svoj šarm i radite ono što najbolje radite. Pojačaćete svoju energiju i drugi će biti  voljni da vas prate gde god da krenete. Ljubav i romansa su u porastu, a druženje sa nekim posebnim poboljšaće vaše raspoloženje.

DEVICA

Razmislite o svojim osećanjuma pre nego što počnete da radite bilo šta. Razlika u mišljenjima će isplivati na površinu ako svoje reči ne birate mudro. Održavajte mir na poslu i kod kuće. Disciplina će vas sačuvati od nevolja i pomoći vam da završite ono što ste započeli.

VAGA

Procenite, pa prilagodite šta vam ne ide. Preuzmite kontrolu i ne gubite iz vida svoje odredište. Družite se, pa ćete proširiti krug prijatelja a to će vam značiti. Danas je dam kada vam je neophodno da se lepo obučete, krenete i udahnete život punim plućima. 

ŠKORPION

Možda žudite za promenom, ali nemojte prenagliti sa zaključcima ili verovati bez dovoljno dokaza. Ponovo se prisetite iskustava koja su vam promenila život da biste stekli uvid u to kako da nastavite. 

STRELAC

Spremni ste za zabavu. Nemojte da vas zavara neko koristeći ubedljivost da vas ohrabri da uradite nešto što nije bezbedno ili u vašem najboljem interesu. Neka lični rast, vežbanje, zdravlje i romansa budu vaši prioriteti. 

JARAC 

Proverite informacije da biste bili sigurni da ne dozvoljavate emocijama da vam pomute odluke. Razmislite o svojim motivima i da li treba da potrošite više ili napravite promenu jer vam neko postavlja zahteve. Kada ste u nedoumici, sedite čvrsto i koncentrišite se na zdravlje i kondiciju. 

VODOLIJA 

Fokusirajte se na ono što želite da postignete i nećete se razočarati. Sagledajte mogućnosti i  energiju uložite tamo gde će doneti najveći povrat. Malo ljubavi i privrženosti osvojiće srca ljudi oko vas i poboljšati značajne odnose. 

RIBE

Problemi će se umnožavati ako vi ili neko vama blizak ne bude realan. Razmislite šta radite, a zatim revidirajte svoj pristup kako biste podstakli druge da vide prednosti. Bes će se pojaviti ako se zajedničkim troškovima ne pozabavite kako treba. Prednost se daje samousavršavanju.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x