DNEVNI HOROSKOP: DOBRE VESTI OČEKUJU DEVICE, LAVOVI NE BI SMELI DA SE KOCKAJU

Pred Devicama  je dan koji donosi dobre vesti, Lavovi ne bi smeli da bilo šta stavljaju na kocku, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 20.04.2022.


OVAN

Naučićete na teži način ako verujete da će neko nešto uraditi umesto vas. Preuzmite kontrolu nad svojim životom, naučite sve što možete i odbijte da učestvujete u nečemu sumnjivom. Strpljenje i razboritost će se isplatiti. 

BIK

Obratite pažnju i dobićete uvid koji će vam pomoći da napredujete. Ne verujte nikome da investira ili da se brine o stvarima umesto vas. Sa saosećanjem se nosite sa osetljivim situacijama, ali ne plaćajte za nečiju grešku. Uradite ono što je najbolje za vas. 

BLIZANCI

Iznošenje pretpostavki će dovesti do nevolja. Saznajte sve detalje, a zatim nastavite sa diplomatijom. Pogrešan potez može vas koštati. Posmatranje i disciplina će vam pomoći da prevaziđete iskušenje. Ne rizikujte svoje zdravlje ili bogatstvo.

RAK 

Demonstrativan pristup brizi o poslu pomoći će vam da privučete pažnju. Biće izazovno zadovoljiti sve i neophodno je da pažljivo ciljate na svoje tržište. Uložite svoju energiju tamo gde je važna i pravite promene na osnovu činjenica i mudrosti. 

LAV

Bićete podložni gubitku ako stavite svoj novac na kocku. Ne verujte svemu što čujete ili ulažete u nešto zbog nekog drugog. Zaštitite svoj novac, imovinu, zdravlje i položaj. Posvetite svoje vreme i trud samousavršavanju. 

DEVICA 

Borba sa nekim koga volite pretvoriće se u situaciju bez pobede. Prihvatite neizbežno i naći ćete pozitivan način da krenete napred. Neočekivane prednosti su vam na putu. Budite strpljivi i radite sa onim što imate; dobre stvari će se desiti. 

VAGA

Pojednostavite svoj život. Koncentrišite se na ono što je važno. Uložite svoju energiju u samousavršavanje, podizanje svojih kvalifikacija i idite u pravcu u kojem se osećate dobro u sebi. Izbegavajte zajedničke poduhvate i praćenje drugih. Uradi svoju stvar. 

ŠKORPIJA 

Vaša lakovernost će ugroziti vaše prihode ili imovinu. Preuzmite kontrolu i donosite odluke koje poboljšavaju vašu poziciju, a ne nečiju drugu. Promena će vam pomoći da steknete poštovanje i podršku. Upustite se u nešto što vas motiviše. 

STRELAC 

Idite uz obalu ne dozvoljavajući drugima da se infiltriraju u vaš prostor ili odluke. Održavajte disciplinu i izbegavajte preterivanje, prekomernu potrošnju i preterano uživanje. Postavite strategiju i marljivo radite da biste postigli svoj cilj. Recept za danas je  umerenost i jednostavnost.

JARAC

Nazovite stvari pravim imenom i držite se istine, pravde i stvaranja sveta boljim mestom. Budite uzor, neka se okreću za vama. Uradi ono što je ispravno. Buduite hrabri i strajni.

VODOLIJA

Nastaće konfuzija ako dozvolite drugima da vam se mešaju u život. Sedite čvrsto dok ne znate šta želite. Svesni napor da napravite pozitivnu razliku pomoći će vam da održite svoju reputaciju i odbacite negativnost. 

RIBE

Stavite svoje emocije u pozadinu, i uložite energiju kada radite ono što najbolje umete. Fokusirajte se na to da napredujete, a ne da ulazite u bitku sa nekim ko pokušava da vas uzdigne. Koncentrišite se na samousavršavanje i ličnu korist.

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x