DNEVNI HOROSKOP: EMOTIVNO TEŽAK DAN ZA BIKOVE, RETROGRADNI MERKUR ĆE SE POIGRATI RIBAMA

Pred Bikovima je emotivno težak dan, Ribama će trebati debeli živci da pobede sile retrogradnog Merkura, a šta vama poručuju zvezde saznajte u horoskopu za petak 16. septembar


OVAN

Danas može izneti na videlo skriveni umetnički talenat koji je do sada spavao u vama. Možda ćete čak moći da iskoristite svoje talente ako vidite njihov potencijal i ne odbijete trenutne pozive. Ne brinite, ako se upustite u svoju novu ideju, nećete biti sami u njenoj realizaciji, naći će se neko ko će vam rado pomoći ako vam zatreba.

BIK

Ovo bi mogao biti emocionalno težak dan za vas. Razgovor može izazvati neka stara, duboka osećanja o kojima vam je teško pričati, možda zato što vam je bilo teško ili nemoguće da ih obradite. Ovo je možda dobar trenutak da ih pustite napolje, ali budite oprezni, jer kada počnete, iz vaših usta mogu izaći neke vrlo grube reči, za koje možda niste u potpunosti spremni.

BLIZANCI

Vreme je da se smirite danas. Vaši napori kod kuće mogu biti uzaludni zbog neprijatnosti i možda će vam biti veoma žao zbog nekih reči ili postupaka. Nažalost, sada vam niko ne može pomoći i moraćete sami da izdržite ovu neprijatnu privremenu situaciju.

RAK

Danas se stara anksioznost ili nezadovoljstvo može ponovo pojaviti i preplaviti vaš um negativnim mislima. Ove stare emocije mogu učiniti da se osećate neprijatno, au određenim situacijama posramljenim.. Pokušajte da porazgovarate o ovim lošim uspomenama sa nekim kome verujete i ne dozvolite da vam pokvari sadašnjost, kao ni delove prošlosti.

LAV

Ovo obećava da će biti mentalno uzbudljiv dan. Danas zaista možete zadovoljiti svoju žeđ za znanjem i odmah primeniti stečene informacije u praksi. I na kraju veoma produktivnog dana, vaši napori će se verovatno finansijski isplatiti.

DEVICA

Ako vam dan počne dobro, bićete u gužvi ceo dan, ali ako ne prodrmate stvari na vreme, možete ostati ‘takvi’ i vaše loše raspoloženje može uticati na ceo dan. Najbolje što možete da uradite je da započnete dan uz malo muzike i pokreta, a onda ćete se ceo dan vrteti kao traka za trčanje.

VAGA

Zbog vaših svakodnevnih obaveza, možda danas imate manje vremena i energije da radite kreativne stvari koje zaista volite. Nemojte odgurivati svoje ideje i pokušavajte da ih sinhronizujete sa svojom dnevnom rutinom. Podelite svoje vreme tako da ne morate odustati od strasti samo zato što obavljate više zadataka.

ŠKORPIJA

Vi i vaš partner možda imate nesuglasice oko vaših finansija. Možda ste želeli da potrošite ono što je vaš partner nameravao da uloži. Međutim, ovo malo neslaganje moglo bi se dobro završiti, jer biste mogli da izradite konstruktivan finansijski plan koji ispunjava i vaše želje i uči vas kako da radite zajedno i da pravilno upravljate svojim nesuglasicama.

STRELAC

Slušajte pažljivo da biste zaključili šta je tačno. Postupajte prema činjenicama i odbijte da dozvolite bilo kome da iskoristi vašu dobru prirodu ili velikodušnost. Uložite svoju energiju tamo gde će vam doneti nešto dobro, i ne gubite vreme na gluposti ili ljude koji pokušavaju da vas odvedu na krivi put.

JARAC

Danas ćete morati da se pozabavite nekim finansijskim problemima koje biste želeli da odložite, ali nažalost ne možete. Ne dozvolite da vaše emocije na trenutak nadjačaju vaš zdrav razum. Razmislite o tome, razmotrite svoje opcije hladno i promišljeno, a zatim donesite odluku.

VODOLIJA

Već neko vreme pokušavate da dogovorite sastanak sa prijateljima, ali izgleda da nikako ne uspevate. Uvek postoji neko ko je zauzet. Ali sada izgleda da je došlo vreme za druženje koje ste očekivali. Dobro je ponekad se opustiti sa prijateljima, zato ne odbijajte pozive za izlazak.

RIBE

Danas možete upasti u tehničke poteškoće, što može uticati i na vaše finansijske poslove. Ne pokušavajte danas da izvršite važne transfere sa nepouzdanim računarom, jer on može odustati u tom procesu. Vaša upornost će danas sigurno nadmašiti vašu sreću, tako da će vam možda trebati samo dobra doza strpljenja da završite svoje elektronske poslove.

Autor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x