DNEVNI HOROSKOP: JARČEVI DA GLEDAJU U BUDUĆNOST, RIBE DA PRESTANU DA SE VRTE U KRUG

Dan je da Jarčevi gledaju u budućnost i da Ribe pronađu način da izađu iz začaranog kruga, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 18.07.2022.


OVAN 

Stabilnost je neophodna ako planirate da ostvarite svoje ciljeve. Slušajte svoj unutrašnji glas, a ne ono što vam autsajder gura u grlo. Pogledajte dugoročne efekte svojih postupaka. Neka sve što radite bude jednostavno i u okviru svojih mogućnosti. 

BIK

Zapalite se i ostavite svoj trag. Ne čekajte da vas neko pobedi u vašoj igri. Potražite jedinstven način da nadmašite svakoga ko vam se nađe na putu. Pretvorite svoj dom u utočište i uživajte. 

BLIZANCI

Komunikacija može da vas uvali u nevolje ako niste eksplicitni o tome kako se osećate. Nuđenje lažnog pretvaranja će otežati život kada se ukaže prilika koja se oslanja na kredibilitet. Pratite od početka do kraja da biste eliminisali kritike. 

RAK

Pogledajte nešto što vas zanima i to će vam ponuditi uvid u pravac koji može da promeni način na koji razmišljate i da vas natera da sledite svoje srce. Upravljački impuls će biti potreban da bi se izbegli zastoji. Podstiče se lični rast. 

LAV

Ne dozvolite da vas promene koje drugi naprave dovedu u nesigurnu poziciju. Krenite u pravcu koji zadovoljava vaše potrebe. Bes i uznemirenje su gubljenje vremena. Planirajte da uložite svoju energiju tamo gde će vam biti od koristi. 

DEVICA

Uzmite zamah i radite ono što najbolje radite. Usredsredite se na ono što vam je najvažnije i zatvorite posao. Izađite van svoje zone udobnosti ako će vam to pomoći da rešite problem novca ili zdravlja. Krenite u pozitivnom pravcu. 

VAGA

Čuvajte bolje sebe i one koje volite. Pravilna ishrana, držanje stvari u perspektivi i ne preuzimanje više nego što možete da podnesete ići će u vašu korist. Dodatna snaga i odlučnost će vam pomoći da prebrodite teška vremena. 

ŠKORPIJA

Krenite kreativno u nešto čime želite da se bavite. Pustite svoj um da odluta, a vi ćete dočarati ideje koje će vam sigurno dati razlog da razmišljate o onome što tek dolazi. Budite strpljivi sa svojim novcem i izbegavajte zajedničke troškove. 

STRELAC

Procenite svoju okolinu. Nemojte se plašiti da napravite promene koje vas podstiču da radite više stvari u kojima uživate. Popravke kuće ili selidba će vam pomoći. Ocenite odnose; znaćete kako da postupite. 

JARAC

Komunicirajte i slušajte i otkrićete kako da dobijete ono što želite bez borbe. Pozovite stručnjake i pouzdane izvore da vam pomognu u sagledavanju opcija. Ne dozvolite da prošlost ograniči ono što možete učiniti u budućnosti. 

VODOLIJA 

Pogledajte još jednom šta se dešava oko vas i prepoznajte gde se uklapate u trendove. Nemojte usvajati promene koje drugi unose ako će praćenje puta koji više odgovara vašim atributima pomoći u unapređenju vaših interesovanja. 4 zvezdice

RIBE

Neka vam život bude jednostavan i odustaćete od nošenja previše šešira i trčanja u krug. Donosite odluke prilagođene vašim potrebama. Potražite zadovoljstvo i naći ćete put koji je dobrodošao. Prednost se daje samousavršavanju. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x