DNEVNI HOROSKOP: JARČEVI DA SE DRŽE SVOJIH ODLUKA, ŠKORPIJE DA SE POSVETE LJUBAVI

Jarčevi bi danas trebalo da se drže svojih odluka, Škoripije da se posvete ljubavi, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 12.11.2022.


OVAN 

Sačekajte svoje vreme. Ne prijavljujete se za nešto što ne možete osvojiti. Gledajte unutra i fokusirajte se na samousavršavanje, zdravlje i brigu o poslu. Zaštitite svoju imovinu i napravite promene koje će vam pomoći da smanjite dug. Dela govore više od reči. 

BIK

Odmaknite se, udahnite i ponovo razmislite o svojoj strategiji. Tajm-aut će vam omogućiti da vidite zamke koje ste možda prevideli. Utvrdite svoju poziciju i nastavite sa oprezom. Podelite nešto posebno sa nekim koga volite; vaša veza će cvetati. 

BLIZANCI

Koncentrišite se na ono što je bitno i to će vas održati u igri. Pokazivanje discipline, ulaganje malo više da biste bili sigurni da ćete nadmašiti svakoga ko se takmiči sa vama i spremnost da dodate brzinu kada je to potrebno, doneće vam predloge koji će vas oduševiti. 

RAK 

Podelite svoja razmišljanja i osećanja i družite se sa ljudima koji vas teraju na razmišljanje i inspirišu da upotrebite svoju maštu. Promena pejzaža će proširiti vaš opseg i podstaći nove početke. Neka romantika, samousavršavanje i porodica budu vaši prioriteti. 

LAV 

Klonite se mejnstrima i vodite računa o svojim obavezama. Svađanje ili preuzimanje izgubljene bitke neće pomoći vašoj reputaciji ili položaju. Ako želite da napravite razliku, ispunite svoja obećanja i završite ono što ste započeli. 

DEVICA

Razgovori će dovesti do promena i odluka koje će promeniti način na koji radite stvari. Ne gubite vreme suprotstavljajući se neizbežnom; pristupite programu i budite deo rešenja. Nezavisnost počinje kada odlučite šta je sledeće za vas.

VAGA

Držite stvari u perspektivi. Čuvajte se preteranih reakcija. Ne raspravljajte o stvarima osim ako nemate dokaz o tome šta se dogodilo i rešenje spremno za sprovođenje. Izaberite šarm i ljubaznost. 

ŠKORPION

Ostanite u igri  da biste pobedili i zaštitite ono na čemu ste naporno radili. Prilagodite način na koji izgledate i kako se predstavljate drugima. Pozabavite se svojim životnim uslovima i naći ćete rešenja koja će vaš život učiniti manje komplikovanim. Romantika je danas pred vašim vratima, a ljubav u vazduhu.

STRELAC

Fokusirajte se na ono što vas čini srećnim. Napravite planove sa nekim koga volite . Budite oprezni kada je u pitanju zajednički prostor ili troškovi. Jednakost je važna ako želite da vaša veza funkcioniše. 

JARAC 

Radite stvari na svoj način, držite se svojih odluka i drugi će se diviti vašem talentu. Provedite kvalitetno vreme sa nekim koga volite, to će vas  voditi ka boljem razumevanju kako možete učiniti svoje živote efikasnijim i usmerenim ka ličnoj sreći. 

VODOLIJA

Strpljenje je vrlina i pomoći će vam da održite dostojanstvo kada imate posla sa ljudima manje popustljivim. Procenite situaciju i napravite korak unazad. Izaberite da radite svoje i dozvolite drugima istu slobodu. Danas možete računati na dobre vesti.

RIBE

Vreme provedeno u sređivanja doma  podići će vam raspoloženje i podstaći vas na zabavu. Ne dozvolite da vas trivijalne stvari frustriraju. Distancirajte se od neugodnih situacija i uštedećete vreme i novac. Neka vam porodica, dom i romansa budu prioritet. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x