DNEVNI HOROSKOP: JARČEVI DA USPORE, RIBE DA KONTROLIŠU BES

Vreme je da Jarčevi uspore, Ribe da kontrolišu bes, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 29.11.2022.


OVAN

Vaša radoznalost, entuzijazam i neograničena energija će vas odvesti tamo gde želite. Uključite se i učinite svoj deo; ostavićete utisak na nekoga vrednog pažnje. Putovanja, obrazovanje i komunikacija će dovesti do uspeha. Romantika je u zvezdama. 


BIK

Ne mučite sebe zbog nečega što ne možete da kontrolišete. Uložite svoju energiju tamo gde znate da možete učiniti nešto dobro. Ne oslanjajte se ni na koga osim na sebe u vezi sa investicijama, ugovorima ili medicinskim pitanjima. 


BLIZANCI

Udjite u partnerstvo se sa nekim kome možete verovati. Razgovori će vam olakšati um i podstaći vas da podelite svoje mišljenje i insistirate na onome što želite. Ispitajte sve što izgleda pogrešno ili nedostaje neophodna komponenta koja vam je potrebna da biste napredovali. 


RAK

Potražite jedinstven način da iskoristite svoje veštine i veze i naći ćete uspeh koji želite. Ciljane akcije neće ništa prepustiti slučaju i dati vam zamah da prevaziđete sve zamke na koje naiđete. Prihvatite nove početke. 


LAV

Menjajte samo ono što je neophodno. Entuzijazam je divna stvar - osim ako vas ne košta. Razmislite o dobicima i gubicima u kojima će vaše akcije igrati ulogu pre nego što krenete sa svojim planovima. Vreme provedeno sa voljenim osobama biće korisno. 


DEVICA

Držite se na distanci od ljudi i situacija koje vas uznemiravaju ili zbunjuju. Obratite pažnju na detalje. Razmislite o promenama koje možete pokrenuti bez izazivanja trvenja sa prijateljima, porodicom ili kolegama. Proverite informacije pre nego što ih prosledite. 


VAGA

Usredsredite se na ono što želite i nemojte stati dok se ne osećate dobro zbog onoga što se dogodilo. Visoka energija u kombinaciji sa igranjem po pravilima i praktičnom akcijom će se pokazati uspešnim. Provedite odmor sa nekim od koga vam srce treperi. 


ŠKORPIJA

 Stavljanjem svega na svoje mesto, olakšaćete um i preploviti svoje obaveze. Pre nego što se prijavite za nešto što može uticati na to kako izgledate, osećate se ili trošite svoj novac, proverite da li ste istražili šta sve troškove.


STRELAC

Spustite se pre nego što dozvolite da bes uđe i preuzme. Idite direktno do izvora i budite spremni da reagujete ako će to pomoći da se očuva mir. Neka fizička spremnost, zdravlje i izgled budu vaši prioriteti. 


JARAC

Razmislite o stvarima od početka do kraja pre nego što napravite potez. Znajte protiv čega se borite i šta možete priuštiti pre nego što pristanete da učestvujete. Odbijte da platite za tuđu grešku. Ponudite razuman savet, a ne gotovinu. Usporte.


VODOLIJA

 Uzdržan stav neće vas odvesti tako daleko, koliko volja. Uđite u centar pažnje i podelite svoje misli i osećanja. Preuzmite kontrolu, uložite svoju energiju tamo gde se računa i napravite razliku. Romantika i lična korist izgledaju obećavajuće. 


RIBE

Neobične ideje mogu biti korisne ako su zasnovane na činjenicama i proverenim metodama. Ne dozvolite da se bes ili nedostatak strpljenja pretvore u skupu situaciju. Sačekajte svoje vreme i učite iz iskustva. Radite sami i koncentrišite se na poboljšanja doma.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x