DNEVNI HOROSKOP: JARČEVI PAŽLJIVO DA BIRAJU REČI, RIBE DA KONTROLIŠU EMOCIJE

Jarčevi bi danas trebalo da vode računa šta govore, Ribe da kontrolišu da im se emocije ne umešaju u odluke, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 06.08.2022.

OVAN

Uzmite novac u svoje ruke, ništa ne prepuštajući slučaju. Gravitirajte ka nečemu što vas zanima i otkrićete kako da iskoristite svoje veštine da biste postigli svoj put. Promenite način na koji živite da biste postigli svoj cilj. 


BIK 

Ništa ne prepuštajte slučaju. Ispunite svoja obećanja i očekivanja i izbeći ćete izazov kod kuće. Ne dozvolite da vaše emocije prevladaju i da se pojavi tvrdoglavost kada imate posla sa voljenima. Romantika će vam poboljšati život. 


BLIZANCI

Izbegavajte promene u poslednjem trenutku koje mogu zbuniti ljude na visokim mestima. Uključivanje alarma nije dobro u ovom trenutku. Radite tiho iza scene dok ne budete mogli da ponudite besprekornu prezentaciju.

 
RAK

Znate šta vam je činiti, pa pojačajte tempo i nemojte stati dok se ne osećate dobro zbog svog postignuća. Pogledajte širu sliku i pronađite način da smanjite uglove. Umerenost će vam pomoći da održite poštovanje i vaš budžet.


LAV 

Odluka koju neko donese uticaće na vaš položaj ili reputaciju. Ljutnja neće ništa rešiti, ali pamet u vezi sa svojim novcem, ugovorima i blagostanjem će napraviti razliku. Nemojte se plašiti da kažete ne ili da izađete iz nestabilne situacije.


DEVICA 

Putovanje, obrazovanje ili druženje sa prijateljima i porodicom pružiće vam drugačiju perspektivu na način na koji radite stvari. Vodite beleške i povežite se sa nekim ko može da doprinese vašem znanju i usavrši vaše veštine. 


VAGA 

Sedite pozadi i posmatrajte šta se dešava oko vas. Ono što drugi otkriju biće vredna lekcija u vezi sa životom, ljubavlju i kako postići ličnu sreću. Budite otvorenog uma, ali nemojte se upuštati u nečije snove. Sledite svoje srce. 


ŠKORPIJA

Promena je favorizovana. Preuredite svoj prostor tako da odgovara vašim potrebama. Provedite vreme sa nekim jedinstvenim ko vas ohrabruje da preispitate način na koji živite i zaradite svoj život. Istražite pretvaranje nečega što volite da radite u profitabilnu avanturu.


STRELAC

Jasno izrazite svoje dopadanje i nesviđanje, ali budite prijemčivi na kritike koje dobijate. Filtriranje kroz negativnost sa namerom da postignete čvrsto tlo poboljšaće vaše odnose sa drugima. 


JARAC 

Pratite svaki svoj pokret i pažljivo birajte reči. Neko će vas brzo kritikovati ako ste tvrdoglavi. Emocije i novac se neće mešati. Ne možete kupiti ni ljubav ni sreću. Radite na sebi umesto da pokušavate da promenite druge. 


VODOLIJA

Do zabune će doći ako ste lakoverni ili zaokupljeni onim što drugi rade ili govore. Secirajte ono što čujete i dobićete uvid i slobodu izbora kako da poboljšate svoj život umesto da dozvolite nekome da vas kontroliše.


RIBE 

 Proverite svoje motive pre nego što napravite potez. Ne dozvolite da se vaše emocije umešaju u odluku o tome što je ispravno i pogrešno. Donosite odluke na osnovu činjenica. Fizička poboljšanja će podići vaš moral i dobiti komplimente. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x