DNEVNI HOROSKOP: JARČEVIMA JE POTREBNA TAKTIKA, BLIZANCI SE VRAĆAJU U FORMU

Taktika je ono što će Jarčevima biti potrebno, Blizanci su opet na svom terenu komunikacije, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 17.03.2022.


OVAN

Danas se posvetite svojim finansijama i vodite računa da ne rasipate novac uzalud. Emocije iz prošlosti danas bi mogle da vam pokucaju na vrata.


BIK

Vaši nadređeni bi danas mogli da vam postavljaju nemoguće zahteve. Vaše emocije rade prekovremeno i može doći do toga da. u afektu, na kraju lažno optužite bliske prijatelje. Usporite ili ćete na kraju uništiti važne odnose.


BLIZANAC

Danas se osećate spremnima za komunikaciju. Dobar dan za putovanje, pisanje pisama i susret sa prijateljima koje ste zanemarili. Finansijski nesporazum sa bliskim ljudima će biti razjašnjen.


RAK

Vreme je za promene, rast i obnovu. Dan kada treba paziti na starog neprijatelja i rashode koji rastu. Čuvajte se lažnih prijatelja koji se uporno trude da dokažu da niste u pravu.


LAV

Vreme je da umirite svoju impulsivnu prirodu. Nije dan za sukobe. Potrudite se da se nađete među ljudima iz svoje branše, odatle bi mogao da dođe zanimljiv predlog za partnerstvo.

DEVICA

Vreme i energija posvetite poslu i finansijskim pitanjima. Investicije u nekretnine će se isplatiti. Obratite pažnju na izazovne situacije danas koje služe samo da testiraju vašu hrabrost i sposobnosti.


VAGA

Ukoliko pripadate grupi, mogli biste da dobijete lidersku ulogu. Ugovori koje potpišete ove nedelje pomažu vam da napravite bolju budućnost u finansijskom i profesionalnom smislu.ŠKORPIJA

Putovanje će ublažiti napetost između vas i vašeg partnera. Promene koje se tiču vašeg imidža doneće vam veće samopouzdanje.

STRELAC

Dobar dan za kupovinu video opreme, računara i drugih elektronskih uređaja. Možda ćete se osećati ogorčeno i antagonistički prema onima za koje smatrate da ograničavaju vašu individualnost.


JARAC

Danas je dan kada se od vas očekuje taktičnost u emotivnim odnosima. Razum iznad emocija i impulsivnosti je dobra formula za danas. Ovo je dan dobrih odnosa sa kolegama i prijateljima.


VODOLIJA

Dobar trenutak da se koncentrišete na fitnes program ili zdravstveni raspored. Osećate se opuštenije sa teškim odlukama koje ste doneli i konačno nema više osuda.

RIBE

Vaša visoka energija, originalne ideje i odlično pamćenje će pomoći ostvarenju vaših ciljeva. Vodite računa da "spustite loptu" u odnosima koje želite da zadržite.

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x