DNEVNI HOROSKOP: ŠKORPIJE DA RAZGOVARAJU O PROBLEMU, RIBE DA DOVRŠE ZAPOČETO

Vreme je da škorpije razgovaraju o emotivnom problemu, Ribe da dovrše stvari koje su zapošete, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 26.09.2022.


OVAN

Vaš sveobuhvatni stav će izazvati entuzijazam kod drugih. Neka se vaš glas čuje i osmislite plan koji vam nudi priliku da svoje veštine iskoristite. Pitajte i dobićete pomoć i podršku koja vam je potrebna da napredujete. 


BIK

Planirajte da se malo zabavite sa ljudima koji dele vaša interesovanja. Promena mišljenja zbog incidenta koji podrazumeva finansijsku ili ugovornu vezu zahtevaće više razmišljanja i akcije. Razmotrite dugoročne efekte pre nego što nastavite. 

BLIZANCI 

Samousavršavanje će vam podići samopouzdanje i podstaći vas da usavršite svoje veštine i iskoristite ih za povećanje prihoda. Strpljenje će vam pomoći da ostanete na pravom putu i ​​prepoznate šta zaista želite da postignete. 

RAK

Emocionalne nesuglasice će vas ostaviti u zbunjenom stanju uma. Pokušajte da se složite i pronađite način da napravite kompromis kako biste izbegli gubljenje vremena i zaostajanje kada je neophodno da se stvari urade na vreme. Jedinstvena ideja će doneti visoke prinose. 

LAV 

Živi i uči. Držite oči širom otvorene i posmatrajte šta se dešava oko vas. Nemojte se osećati prinuđenim da napravite korak jer vas neko podstiče da budete sledbenik. Smislite ideje, budite snalažljivi i fokusirajte se na svoje potrebe. 

DEVICA

Iskoristite finansijski plan i učinite da vaš novac radi za vas. Razmišljajte veliko, ali neka vaši ciljevi budu jednostavni i isplativi. Razmotrite svoje mogućnosti i razgovarajte o svojim planovima sa onima na koje su vaši postupci najviše uticali. 

VAGA

Prikupite informacije i ugradite ono što naučite u svoju dnevnu rutinu. Težite nečemu što vodi ka sreći i odlučite da provodite više vremena sa ljudima koje volite. Nemojte se prepustiti nečemu što ne volite ili želite da se bavite. Pratite svoju strast. 

ŠKORPIJA

Budite demonstrativni, birajte opisne reči i iznesite svoju poentu, i dobićete podršku koja vam je potrebna da biste dobili ono što želite. Strpljenje zajedno sa dobrom idejom dovešće do neočekivanih prilika. Neizvesnost u vezi će prevladati ako zanemarite razgovor o problemu. 

STRELAC 

Oslonite se na one koje poznajete i kojima verujete, a ne na one koje vam daju lažne informacije. Ostvarite svoje planove transparentno, precizno i detaljno. Držite se standarda tako što ćete stvari učiniti jednostavnim. Zustavite se, jer vi u dubini duše i uma znate kada preterujete.

JARAC

Istraživanja će se isplatiti. Ništa ne prepuštajte slučaju i ne dozvolite da emocionalne situacije utiču na vaše mišljenje. Budite jasni, nerazboritost će vas emocionalno opteretiti i koštati vas finansijski. Posvetite se sebi  i fokusirajte se na samousavršavanje. 

VODOLIJA 

Uložite više vremena i truda u novčana pitanja i dajte sve od sebe da povećate dobit. Razmislite više o svojim investicijama i razmislite o uključivanju umerenog načina života koji nudi manje stresa i više vremena za obavljanje stvari u kojima uživate. 

RIBE

Završite ono što ste započeli pre nego što pređete na nešto novo. Obratite pažnju na odnose i vodite računa o problemima pre nego što postanu nepopravljivi. Rasprava nije odgovor; preduzimanje akcija će vam pomoći da održite mir. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x