DNEVNI HOROSKOP: ŠKORPIJE DA SE OSLOBODE LJUBOMORE, RIBE DA PREUZMU INICIJATIVU

Škorpije bi danas trebalo da suzbiju ljubomoru, Ribe da preuzmu inicijativu, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 25.07.2022.

OVAN

Pomešane emocije će biti zbunjujuće kada se bavite porodičnim stvarima. Gledajte dalje od onoga što se dešava oko vas i napravite promene koje će vam pomoći da stabilizujete svoju poziciju na ličnom ili profesionalnom planu. Umrežavanje i druženje usmereno ka prosvetljenju, a ne zavisti, dovešće do pozitivnih dobitaka. 

BIK

Pozovite pouzdane ljude; dobićete pomoć koja vam je potrebna da završite ono što ste započeli. Manje svađanja i više fizičkog rada će olakšati život. Nemojte misliti da morate da napravite promenu zbog onoga što drugi odluče da sprovedu. 


BLIZANCI

Neko će na vas ostaviti pogrešan utisak. Zapitajte se šta je moguće i najbolji način da postignete ono što ste nameravali da uradite bez sukoba. Održavajte stabilnost i budite spremni za sve što vam se nađe na putu. Nemojte se prepustiti spoljnim uticajima.

RAK

Umanjite nerazumno ponašanje ili provođenje vremena sa netolerantnim ljudima. Obratite pažnju na svoje zdravlje i budite iskreni o tome šta želite da postignete. Postavite pozitivne ciljeve i proverite informacije pre nego što ih prosledite. 

LAV

Razmislite, procenite i pripremite se da isporučite ono što imate da ponudite. Uključite se u potencijalne klijente koji vas podstiču da učite i primenite iskustvo i veštine koje savladate kako bi vam pomogli da napredujete. Nastojte da postignete i održite mir među svojim kolegama.

DEVICA

Izaberite put koji će vam pomoći da poboljšate svoj život. Ne dozvolite da budete uhvaćeni u nečiju dramu. Držite se scenarija i jasno iznesite svoje namere. Ne dozvolite da vas ljutnja košta emocionalno ili finansijski. Koncentrišite se na prilike, a ne na negativnost. 


VAGA

Pokupićete vredne informacije putem umrežavanja, druženja ili traženja znanja od stručnjaka. Pratite svoj unos i održavajte ravnotežu u svemu što radite da biste izbegli loše zdravlje ili finansijski gubitak. Birajte umerenost i sprečite rizike po zdravlje. 

ŠKORPIJE

Odbijte da ljubomora stane između vas i onoga što želite. Usredsredite se na lični rast i finansijsku dobit i promenite sve što vam ne odgovara. Ne ograničavajte ono što možete da uradite jer ne želite da razočarate druge. Uradite ono što je najbolje za vas. 

STRELAC

Emocije će isplivati na površinu i situacije će se oteti kontroli ako ne koristite logiku kada se bavite zajedničkim finansijama ili ugovorima. Gledajte sa vedrije strane i ponudite pozitivan doprinos i nateraćete druge da vide stvari na vaš način. 

JARAC

Distancirajte se od bilo koga ko vas dovodi u iskušenje da se prepustite nečemu što ne bi trebalo. Budite inovativni i naći ćete zabavan i zdrav plan. Držite se ljudi koji vas izgrađuju, a ne onih koji vas ruše. Romantika se podstiče. 

VODOLIJA 

Okupite se sa prijateljima ili kolegama i otkrijte nešto što će vam pomoći da preispitate svoju situaciju. Nemojte osećati da morate da napravite korak zbog nekoga. Uradite ono što smatrate ispravnim i zadovoljite sebe. 

RIBE

U zoni ste i možete mnogo da postignete ako preuzmete inicijativu i sami obavite posao. Pozitivna promena koja poboljšava način na koji rukujete novcem i obavezama ohrabriće vas da se vratite u vezu koja se udaljila. Romantika je favorizovana. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x