DNEVNI HOROSKOP: ŠKORPIJE IZLAZE IZ ZONE KONFORA, LAVOVI BI TREBALO DA POTRAŽE PODRŠKU

Pred Škorpijama je dan u kome moraju da izađu iz zone konfora, vreme je da Lavovi potraže podršku, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 05.04.2022.


OVAN
Ne rizikujte zdravlje pokušavajući da nekoga impresionirate. Bolje je da se sami pripremite i iznenadite sve kada ste zadovoljni svojom ponudom. Konfuzija u vezi s ljubavlju i novcem može biti skupa. Ne možete kupiti ljubav.


BIK
Spustite glavu i fokusirajte se na to da stvari obavite na vreme. Ne menjajte pravac usred toka i ne dozvolite da vam neko odvuče pažnju. Vaša pouzdanost i reputacija su u pitanju, a ispunjavanje očekivanja je neophodno ako želite da se istaknete


BLIZANAC
Radoznali stav će vam pomoći da razlikujete šta možete, a šta ne. Stavite sve što imate u ono što najviše želite i nećete biti razočarani. Zamah će se povećati, a vi ćete dostići svoj cilj. 


RAK
Proverite finansijske opcije koje će vam omogućiti da proširite svoja interesovanja i ciljeve. Prikupite činjenice i brojke i ne pretpostavljajte ništa. Informacije su dragocene, posebno kada pokušavate da smanjite svoje troškove. Budžetirajte mudro.


LAV

Pitajte pouzdane ljude za pomoć i podršku. Podrška će vam pomoći da izbegnete neželjene promene ili ograničenja. Koristite svoju inteligenciju da razvijete izvodljiv plan i svoju snagu da započnete i završite ono što želite da postignete.


DEVICA

Vodite računa o svom zdravlju. Uključite se u nove izglede koji će vam dati prednost u poslovanju sa drugima. Detalji i strategija će vam pomoći da prevaziđete svaki problem na koji naiđete. Ne dozvolite da se emocije mešaju u ono što je najbolje za vas


VAGA

Bićete upućeni u insajderske informacije. Prisustvujte sastancima i učestvujte u demonstracijama koje nude živopisnu sliku onoga što dolazi. Umrežavanje i partnerstva su u vašem najboljem interesu. Nemojte previše trošiti ili ulagati u ljude ili proizvode koji obećavaju nemoguće


ŠKORPIJA

Izađite iz svoje zone udobnosti i procenite šta se dešava. Jasna slika će vam dati mogućnost da bez oklevanja odbijete ponudu. Iskoristite svoj uvid da biste stekli perspektivu i nemojte se plašiti da radite svoj posao.


STRELAC

Iskoristite trenutak, govorite slobodno i sastavite strategiju koja će vam pomoći da se držite budžeta, rutine i plana koji odgovara vašem životnom stilu i dugoročnom cilju. Nemojte postati žrtva nekoga ko nosi šarene ideje koje su skupe i nerealne.


JARAC

Usavršite svoje veštine, diverzifikujte i strukturirajte plan koji vas podstiče da zarađujete za život radeći nešto što vam donosi radost. Napravite promene u kući koje uključuju prostor pogodan za produktivnost. Nemojte se svađati sa prijateljima, rođacima ili kolegama.


VODOLIJA

Znate šta je vežba i kako iz najmanjeg izvući maksimum. Držite se svoje rutine, dajte sve od sebe i koristite svoju inteligenciju da donesete odluku koja podstiče profit i udobnost. Neka fitnes i ljubav budu prioriteti.


RIBE

Vodite računa o tome šta drugi kažu i kako se osećaju pre nego što donesete promene koje mogu uticati na vašu reputaciju. Kompromis će vam olakšati život. Pronađite način da nadoknadite svaku situaciju koja remeti živote drugih.

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x