DNEVNI HOROSKOP: ŠKORPIJE SE MIRE SA NEPRIJATELJIMA, RIBE OČEKUJE ROMANTIČAN SUSRET

Vreme je da se Škorpije pomire sa neprijateljima, Ribe očekuje romantičan susret, a ša vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 19.11.2022.


OVAN

Danas će vam trebati vaša pamet da ostanete u igri. Romantična večera bi bila idealna da dan završite na pravi način. . U žurbi da završite stvari, vodite računa da ne pregaziti svoje voljene.

BIK

Novo partnerstvo / romansa počinje danas. Izbegavajte ekstravaganciju ili rizične finansijske šeme danas. Vodite računa o svom izgledu jer biste danas mogli biti pozvani na iznenadne zabave ili skupove.

BLIZANCI

Danas će za vas biti produktivan dan ukoliko možete da zadržite svoja očekivanja u razumnim granicama. Čuvajte se prenaprezanja. Ne forsirajte svoje mišljenje pred prijateljima ili rođacima osim ako niste spremni da izgubite njihovu naklonost.

RAK

Prijatelj ili voljena osoba se bespotrebno meša u vaše poslove danas. Igrajte na intiuiciju i na svoje iskustvo da biste izbegli svađu sa bliznjima i završili posao.Vreme je da se odvojite od isprobanog i isprobate nešto novo.

LAV

Ne govore vam svima istinu, i nemojte biti toliko verni. Oslonite se na svoje instinkte i pustite intuiciju da vas vodi. Sada kada su kanali komunikacije otvoreni, ne možete sebi priuštiti da se ponovo raspadnete.

DEVICA

Danas postoje važna lica koja vam mogu pomoći da na najbolji način iskoristite trenutne situacije. Odvojite vreme da rešite male probleme koji su prerasli u tako velike.

VAGA

Danas se osećate posebno kreativno, pa iskoristite ovu dobru energiju na najbolji način. Idite sa tokom. Budite svesni problema u vezi i odvojite vreme da ponovo procenite svoje prioritete.

ŠKORPIJA

Ako ste voljni da rizikujete, vreme je da sprovedete planove u delo i ostvarite uspeh. Takođe se sugeriše pomirenje sa neprijateljem – spoljašnjim ili čak nekim iz najbližeg okruženja.

STRELAC

Pravo je vreme da poželite dobrodošlicu novom prijatelju u svoj život. Mogućnosti za karijeru su brojne, ali nije dan za velike odluke. Preporučljivo je biti razborit i ne žuriti bezglavo u nove poduhvate i nepotrebne troškove.

JARAC

Vaš lični šarm i magnetizam čine vas centralnom osobom danas. Partner ili supružnik daće vam veliku podršku. Vaše filozofije koje se menjaju mogu vas odvesti u nove krugove i otvoriti vrata koja će vam dati jedinstven pogled na život.

VODOLIJA

Vaš izražajan način ophođenja sa ljudima danas će vam dati prednost.Sportske i društvene aktivnosti trebalo bi da budu danas u centru vaše pažnje. Život u vašem domu je nesređen, ali velike promene u ovom trenutku će vas čvrsto vratiti u sedlo.

RIBE

Možda ćete osetiti potrebu da napravite lične promene u vezi. Neko koga sretnete promeniće vam život. Budite spremni da objasnite svoje postupke svom partneru koji izgleda da je u konfrontacionom režimu.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x