DNEVNI HOROSKOP: ŠKORPIJE SE OSLOBAĐAJU LJUTNJE, VODOLIJE PREUZIMAJU KONTROLU

Pred Škorpijama  je dan u kome imaju priliku da se oslobode ljutnje, vreme je da Vodolije preuzmu kontrolu nad svojim životom, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 13.04.2022.


OVAN

Pozdravite neizbežne promene i pronađite način da ih naterate da rade za vas. Budite hrabri, ali koristite zdrav razum kako biste bili sigurni da ne donosite odluke iz pogrešnog razloga. Usmerite svoju energiju i svoje emocije u nešto pozitivno.


BIK

Družite se, učestvujte i delite svoja razmišljanja. Budite deo rešenja i donećete pozitivne promene. Ostanite mirni, bez obzira na to kako se drugi ponašaju, a vaš doprinos će podstaći i druge da krenu glavnim putem. Vreme je za lično usavršavanje.


BLIZANAC

Ne dozvolite da budete ubačeni u grupu ljudi koji govore jedno, a rade drugo. Prikupite činjenice pre nego što se uključite u bilo šta što vas može finansijski koštati ili uništiti vašu reputaciju.


RAK

Pozovite ljude kojima verujete i dobićete odličan savet. Ljutnja neće pomoći niti podstaći druge da pređu na vašu stranu. Budite konkretni, razgovarajte otvoreno i radite zajedno sa onima koji pokušavaju da postignu slične ciljeve.


LAV

Prvo se pobrinite za obaveze. Način na koji se nosite sa poslom, novcem i slažete se sa drugima pomoći će vam da postignete pozitivne rezultate. Iskoristite dobru volju i zdrave ideje i odbacite negativnost i bes. Uspeh će doći na vaš put.


DEVICA

Razgovori će otkriti činjenice i pomoći vam da dešifrujete šta možete da uradite da biste poboljšali situacije u svom životu koje vam izazivaju tugu. Obrišite svoj spisak i usredsredite se na to da radite ono što je ispravno i najbolje za vas i one koje volite.


VAGA

Sakrijte se dok ne budete spremni da učestvujete. Čvrsto postavljena stopala na zemlji pomoći će vam da  odbijete svakoga ko koristi manipulativne taktike. Znajte šta želite i ne pokrećite se dok se ne osetite dobro zbog onoga što se dešava.


ŠKORPIJA

Najslađa osveta je vaš uspeh. Ne gubite vreme na ljutnju. Okanite se drugij i fokusirajte se na to ko ste, šta želite i koji su vam ciljevi. To će vam  pomoći da napredujete.


STRELAC

Slušajte pažljivo i odgovarajte odgovorno. Ne dozvolite da emocije izmaknu kontroli, ostavljajući vas u situaciji poraza. Zaštitite svoje zdravlje, bogatstvo i emocionalno blagostanje. Zastanite, preispitajte se i uradite nešto konstruktivno. 


JARAC

Neočekivana investicija će se isplatiti. Proslavite sa nekim ko izvlači ono najbolje u vama. Pozitivna promena kod kuće će vas podstaći da promovišete samousavršavanje i zdrave životne odluke. U redu je raditi stvari drugačije.


VODOLIJA

Ostanite na kursu. Nemojte praviti nepotrebne promene ili menjati način na koji radite stvari jer vas neko drugi podstiče da radite stvari drugačije. Radite ono što vam je udobno i pouzdano. Preuzmite vlasništvo nad svojim životom i srećom.


RIBE

Provedite vreme ugađajući sebi i promeni načina na koji se nosite sa situacijama. Koristite svoju inteligenciju i intuiciju da biste doneli pozitivne promene koje će vam povećati samopouzdanje. Neka vaše namere budu poznate i javne.

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x