DNEVNI HOROSKOP: LAVOVI DA BUDU NA OPREZU SA NOVCEM, RIBE MOGU DA SE NADAJU NAGRADI

Lavovi bi danas mogli da budu na oprezu sa novcem, Ribe mogu da se nadaju nagradi, a šta vama poručuju zvezde, proverite u horoskopu za 22.11.2022.


OVAN

Dok moćno Sunce ulazi u vašu 9. kuću putovanja, mogli biste biti željni da fizički pobegnete iz situacije koja vas vuče dole. Međutim, nerazjašnjena previranja koja vam visi nad glavom neće nestati gde god da odete. Ako se sada potrudite, možete napraviti pravi napredak i rešiti problem. Suočite se, vreme je.

BIK

Jasna vizija vaše finansijske budućnosti bi vam konačno mogla biti očigledna. Međutim, možda niste jedina osoba koja donosi odluke o tome. Verovatno ćete morati da razjasnite stvari sa partnerom ili drugim bliskim saradnikom pre nego što krenete napred, posebno ako želite da narušite ravnotežu koju oni uzimaju zdravo za gotovo. Iako verovatno ne postoji način da se ovo olakša, biće manje teško ako izbegnete da to postane borba za moć. Poštujte i njihov autoritet.

BLIZANCI

Otvaranje dubljih veza sa ljudima koji su vam zaista važni je zaista moguće. Ideja bi takođe mogla biti malo problematična ako niste sigurni kako da je uklopite u svoju ustaljenu rutinu. Koliko god vam je stalo do svojih najmilijih, imate i druge obaveze. Zapamtite: ne morate sve da uradite za jedan dan. Samo sastavljanje liste voljenih sa kojima biste želeli da provedete vreme i da pomognete je važan prvi korak.

RAK

Praktični napredak bi vam trenutno mogao biti prioritet. Možda ćete ići napred-nazad sa ljudima oko sebe radeći na zajedničkoj ideji. Iako verovatno vidite vrednost u visokom ciljanju kao i bilo ko drugi, verovatno ćete postati nestrpljivi sa predlozima koji izgledaju nerealno – posebno ako sumnjate da ćete imati zadatak da ih oživite. Obavezno recite drugima šta su vaše realne sposobnosti i sa čime možete da doprinesete kako bi svi mogli da planiraju u skladu sa tim.

LAV

Možete da opečete prste ako nekome poverujete svoj novac. Spremni ste da uživate u plodovima rada na profesionalnom planu. Neki od vas mogu izgubiti mnogo vremena na trivijalne porodične probleme. Rani polazak učiniće dugo putovanje ugodnim i to ne u bukvalnom smislu. Ako imate plan, krenite na vreme kako biste izbegli nerviranje oko sitnica koje vam oduzimaju energiju.

DEVICA

Vreme je za nedovršene poslove poput otplate poslednjih rata kredita. Obratite pažnju na svoje zdravlje i ne lečite se na svoju ruku. Zadaci koji vam se dodeljuju na poslu sigurno će vas odvesti na put u karijeri i zato ne analizirajte već radite. Može vam se dogoditi da u celom haosu potražite toplo rame partnera koje će ovog puta izostati. Ne brinite, to je prolazno.

VAGA

Zarada na strani će pomoći u postizanju finansijske nezavisnosti. Uznemirujući element u kancelariji može poremetiti vašu normalnu rutinu i potrošiti vam vreme. Koliko god da vam je teško, ako se bavite poslom na kome sedite, počnite da vežbate kako biste izbegli veće probleme. Danas možete preuzeti na sebe da poboljšate sudbinu nekoga u porodici. Možda je vreme da to učinite.

ŠKORPIJA

Problemi na planu zdravlja za neke će uskoro postati stvar prošlosti. Finansijski trošak preti da vas povuče u svoj epicentar i to ne smete dozvoliti. Oni koji traže promenu na polju rada neće biti razočarani. Izbegavajte besmislene tračeve i tražite i nađite dobro u svojoj okolini. Ako ne nađete, zaćutite. Krajnje je vreme da prestanete da širite negativu. Posvetite se bilo kakvom drugom poslu.

STRELAC

Ne razmišljajte o tome šta drugi misle o vama, jer ljudi retko zaista misle. Na polju finansija stanje bi moglo da se stabilizuje. Danas možete i očekivati da neko od vas zatraži savet i dobro razmislite pre nego što date svoj sud. Vaše reči bi danas za nekog vama bliskog mogle da znače promenu kursa. Dobro odmerite stvari.

JARAC

Danas vam se može dogoditi ono što svi uvek čekamo. Novčana dobit iz neočekivanog izvora. Prestanite da zanemarujete vaše zdravlje jer vas to može odvesti do hroničnih bolesti. Figuativno,eko na poslu je spreman da vas spotakne, pa pazite kuda idete. Poklon ili nagrada je pred vratima, budite spremni da se zahvalite na pravi način.

VODOLIJA

Napori da poboljšate svoje finansijsko stanje pokazaće pozitivne znake. Povedite računa o osobama koje prenose informacije i zadatke koje delegirate kako ne bi došlo do nesporazuma na poslu. Skloni ste da zanemarite porodicu u žurbi da postignete nešto veliko. Ovo je povoljan dan za sklapanje ugovora o imovini.

RIBE

Ako se bavite medicinskim ili pravnim profesijama danas možete očekivati finansijski dobitak. Ovo je povoljan dan za sklapanje ugovora. Za one koji su pod stresom, jedino rešenje danas je da se izmaknu. Vožnja bez cilja i sređivanje misli mogli bi da budu dobar predlog. Budite strpljivi sa partnerom.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x