DNEVNI HOROSKOP: LAVOVI DA POKAŽU EMOCIJE, OVNOVI DA SAKRIJU

Ovno bi danas trebalo da se suzdrže od preteranog pokazivanja emocija, sa druge strane Lavovi bi trebalo da ih pokažu, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 28.07.2022.


OVAN

Ne preterujte i ne pokazujte svoje emocije. Koristite inteligenciju da shvatite kako da date sve od sebe i dobijete najviše zauzvrat. Distancirajte se od onih koji žele da se svađaju ili da vas dovedu u nezgodnu poziciju. 

BIK

Do zabune će doći ako neko kaže jedno, a uradi drugo. Slušajte pažljivo i otkrijte kako da koristite informacije koje dobijete na način koji vam pomaže, a da ne povredite nekoga. Dokumentujte svaki pokret. 

BLIZANCI

Koristite svoje veze da napredujete. Ne ograničavajte ono što možete da uradite jer se plašite odbijanja. Pojačajte i preuredite svoj raspored kako biste bili sigurni da možete iskoristiti sve što vam se nađe na putu. Orkestrirajte svoj sledeći potez. 

RAK 

Iskoristite priliku na koju vam neko skreće pažnju. Saznajte sve što možete, a zatim unapredite svoju igru. Dodatne veštine i iskustvo će vam pomoći da nadmašite svakoga ko želi da se takmiči sa vama. Podstiče se lični rast. 

LAV

Moći ćete da nastavite sa svojim životom i sledite svoje srce kada podelite svoja osećanja. Argumenti se mogu razviti samo ako odlučite da se uključite. Gledajući veliku sliku, lakše ćete prepoznati šta je najbolje za vas. 

DEVICA

Možda žudite za nečim novim, ali pre nego što započnete promenu, razmislite o ishodu. Nemojte odgristi više nego što možete da sazžvaćete. Testirajte vode, istražite i preduzimajte korak po korak kako biste osigurali sigurnost. Strpljenje će se isplatiti. 

VAGA

Obratite se ljudima na koje možete računati za podršku, dobar savet i praktičnu pomoć. Slušajte svoje telo i uključite zdravstveni režim koji vam pomaže da smanjite rizik od bolesti. Otvoren razgovor će pomoći u rešavanju nerešenih problema. 

ŠKORPION 

Trebaće vam dosta izdržljivosti i discipline da biste se izborili sa neočekivanim promenama ili promenama u poslednjem trenutku. Pozdravite izazov i primenite jedinstvene tehnike i planove da prevaziđete svaku prepreku koja vam se nađe na putu. Istaknut je lični napredak. 

STRELAC 

Pokrenite svoje planove. Ograničite potrošnju i pametno investirajte. Pažljivo rešavajte situacije kod kuće. Ne dajte drugima jurisdikciju nad načinom života kojim živite. Prvo zadovoljite svoje potrebe i uključite spoljne uticaje kako vam odgovara. Finansijski dobitdobitak je danas moguć. 

JARAC

Promena počinje od vas. Procijenite svoju situaciju i razmislite o načinu na koji želite da živite. Ne ograničavajte ono što možete da uradite zbog troškova. Smanjite veličinu ili prilagodite troškove kako bi odgovarali vašim planovima. Budite taj koji će pokrenuti promenu. 3 zvezdice

VODOLIJA 

Prestanite da brinete o tome šta drugi rade; koncentrišite se na ono što želite. Disciplina i naporan rad će vam pomoći da postignete svoje ciljeve i eliminišete ono što vam više ne odgovara. Čuvajte mir, ali ne odustajte pod pritiskom. Udaljite se od nasilnika. 

RIBE

Stvari neće ići po planu kada se bavite nerešenim finansijskim, pravnim ili zdravstvenim problemima. Imajte rezervni plan kako biste bili sigurni da ćete izaći napred. Događaj na društvenim mrežama ili umrežavanju pružiće vam platformu za širenje svojih stvari. Ne preterujte. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x