DNEVNI HOROSKOP: LAVOVI DA PRONAĐU FOKUS, DEVICE DA IZBEGAVAJU ŠOPING

Lavovi će danas morati da pronađu fokus, Device da zaobiđu nepotrebne troškove, a šta vama poručuju zvezde, proverite u horoskopu za 06.11.2023.

OVAN

Putujte, postavljajte pitanja i mislite o svom cilju. Možete napraviti razliku ako koristite ljude koji mogu da isporuče robu i dopune ono što nudite. Prilika će dovesti do pozitivne promene načina života.

BIK

Zajednički poduhvat će dovesti do emocionalnog haosa. Uradite sve što planirate sami. Obratite pažnju na to kako se predstavljate drugima i dobićete komplimente i interesovanje za svoj rad.

BLIZANCI

Budite realni i obećavajte samo ono što je izvodljivo. Previše toga će vas ostaviti u kompromitujućoj poziciji zbog koje možete izgledati loše. Uložite svoje srce i dušu u nešto što vam je važno i nećete biti razočarani.

RAK

Doći ćete do jedinstvenih rešenja koja rezultiraju neočekivanim prilikama. Kopajte duboko, prikupite informacije i pripremite se da zaslepite one koji odlučuju o vašoj sudbini. Učite iz svog iskustva i pretvorite sve što otkrijete u nešto vredno truda.

LAV

Ostanite fokusirani na ono što je važno. Ne dozvolite nikome da vas skrajne sa puta ili da vas primora na nešto što koristi njima umesto vama. Prikupite informacije i koristite veštine koje će povećati vaš prihod i dovesti vas korak bliže vašem dugoročnom cilju.

DEVICA

Ne ostavljajte ništa nedovršeno ili u tuđim rukama. Pogledajte cenu pre nego što se odvojite od novca i razmislite o stresu koji dolazi sa finansijskim dugom pre nego što se upustite u obavezu koja će uticati na druge aspekte vašeg života.

VAGA

Postavljajte pitanja i budite deo razgovora i upoznaćete ljude koji vas podstiču da povećate svoje znanje, veštine i iskustvo. Mešanje posla sa zadovoljstvom će biti od koristi. Izbegavajte zdravstvene rizike.

ŠKORPION

Ustanite i pokrenite se.. Budite ti koji će primeniti promene ako je to ono što želite. Ne dozvolite da vam bilo ko stane na put. Razgovarajte o mogućnostima sa nekim ko ide sličnim putem. Vodite računa o svom zdravlju.

STRELAC

Oslonite se na inteligenciju da biste dobro proveli dan. Odbijte da emocionalne stvari imaju prednost nad onim što vam je važno. Secirajte ono što je rečeno i eliminišite sve što ne zvuči tačno. Odmaknite se od negativnosti i laži. Završite ono što ste započeli.

JARAC

Razmislite pre nego što potrošite. Obratite pažnju na detalje i prikupite informacije pre nego što odlučite šta dalje. Posvetite se svom izgledu i doživećete emocionalni obrt. . Promena kod kuće će vam koristiti.

VODOLIJA

Neće se svi složiti sa vama. Ne oklevajte da krenete u pravcu koji odgovara vašim potrebama. Ne možete ugoditi svima, ali možete ponuditi svoj blagoslov i dobiti isto zauzvrat. Uložite svoju energiju u ono što vas čini srećnim.

RIBE

Ne uzimajte ništa i nikoga zdravo za gotovo. Pogledajte protiv čega se borite i prilagodite šta god da stoji između vas i onoga što želite. Imati rezervisan stav i zaštititi se od emocionalnog ili fizičkog stresa je prednost. Pozitivna promena počinje sa vama. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x