DNEVNI HOROSKOP: Lavovi da pruže ruku podrške, Ribe da završe započeto

Lavovi bi danas trebalo da pruže ruku podršku , Ribe da završe započeto, a šta vama poručuju zvezde proverite u dnevnom horoskopu za 13.04.2023.

OVAN 

Ne trudite se oko onoga što je nemoguće. Razmislite šta možete postići prilagođavanjem načina na koji živite i kako zarađujete za život. Pojačajte svoje ideje i istražite kako da učinite svoj život manje stresnim. Zaštitite svoje srce. 

BIK

Doslednost je bitna. Donosite odluke i sledite ih. Promena će vam pomoći da podignete svest o postojećim problemima i o tome kako možete napraviti razliku. Nije dovoljno žaliti se ili kritikovati; potrebno je davati predloge, nuditi rešenja i po potrebi preuzeti kormilo. 

BLIZANCI

Obratite pažnju, ili će vas neko iskoristiti. Postavljajte pitanja i istražite sve što vas zanima. Znanje je moć i zaštitiće vas od onih koji traže besplatnu vožnju. Ne trudite se oko nečega što vam ne nudi ništa zauzvrat. 

RAK

Život će vam baciti krivulju; na vama je da prepoznate odakle dolazi ako želite da prihvatite izazov. Strpljenje će vam pomoći, ali inteligencija i prezentacija će vas odvesti u krug pobednika. Uživajte u vožnji. 

LAV 

Pružite  ruku pomoći. Vaš uvid i iskustvo će biti dragoceni kada se suočite sa višestrukim izborima ili zajedničkim troškovima. Izgradite saveze sa kolegama; to će vam pomoći da pokrenete plan koji će koristiti nedostatku. Vaš doprinos će promovisati lidersku poziciju. 

DEVICA

Ono što otkrijete promeniće kako ili gde živite. Delujte brzo da biste iskoristili vremenski osetljivu ponudu. Promena lokacije će povećati vašu svest i doneti promene. Izbegavajte emocionalnu potrošnju ili plaćanje za greške drugih ljudi.

VAGA

Protegnite um. Ažurirajte način na koji predstavljate sebe i svoje osobine kako biste osigurali da privučete povoljnu pažnju i poboljšate svoj život. Rutina će podstaći kontinuitet. Nemojte se ljutiti zbog onoga što ne možete da promenite. 

ŠKORPIJA

Zaobiđite svakoga ko se petlja sa vašim emocijama. Držite se blizu kuće i dajte sve od sebe. Obavezno završite ono što ste započeli. Računanje na to da će neko učiniti stvari umesto vas dovešće do razočarenja i promene u srcu. Razmišljajte van okvira i nešto dobro će se desiti. 

STRELAC

Napravite planove za druženje i proširite svoja interesovanja. Hobi ili investicija koju napravite će vam dati podsticaj koji vam je potreban da se više uključite u povećanje vašeg novca. Uradite svoju dužnu pažnju i sve će doći na svoje mesto. 

JARAC (

Držite se svog budžeta. Loše ponašanje će vas opterećivati. Ne dozvolite bilo kome da igra emotivne igre sa vama. Saznajte sami i donosite odluke na osnovu svojih potreba. Ne odustajte pod pritiskom ili pretnjama. Izbegavajte stresne situacije. 

VODOLIJA

Sve što radite shvatite ozbiljno. Vaš trud će oceniti oni koje pokušavate da impresionirate. Pomoći će ako se fokusirate na ono što želite da postignete umesto da se upoređujete sa drugima. Iskoristite priliku dok možete. 

RIBE 

Završite ono što ste započeli. Sklanjanje stvari s puta će vam olakšati um i dati vam razlog za slavlje. Razmislite kako možete da napravite promene koje će poboljšati vaš životni stil i odnos sa drugima. Zaštitite se od uvreda, povreda i bolesti.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x