DNEVNI HOROSKOP:LAVOVI DA SE DISTANCIRAJU OD NEPOUZDANIH, ŠKORPIJE DA PREUZMU KONTROLU

Danas bi Lavovi trebalo da se distanciraju od nepouzdanih ljudi, Škorpije da preuzmu kontrolu pre nego što to učini neko umesto njih, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 13.07.2022.


OVAN
Pažljivo danas, jer neće svi biti na vašoj strani. Budite svesni neiskrenih gestova prijateljstva. Ne reagujte bez dovoljno dokaza; odvojite trenutak da otkrijete istinu iz prve ruke pre nego što napravite korak napred.

BIK
Strastvena staza odvešće vas kuda želite. U redu je skrenuti u pravcu koji doprinosi vašem putovanju. Istražite i otkrijte, ali i znajte kada da kažete ne. Sledite želju svog srca.

BLIZANCI
Prvo vodite računa o novcu, ugovorima i medicinskim pitanjima. Postavite prioritete koji će vam pomoći da podržite svoje napore. Održiv način života će istaći vaše najbolje osobine. Budite otvoreni, pošteni i pouzdani. Fokusirajte se na postizanje vašeg cilja.

RAK
Nemojte preuzimati previše. Procenite svoju poziciju i ono što drugi očekuju i smislićete racionalnu alternativu. Postavite granice, ograničite svoju potrošnju i držite svoje emocije podalje od radnog mesta. Budite iskreni prema sebi i drugima.

LAV
Distancirajte se od nepouzdanih ljudi. Razmislite šta želite, a zatim pogledajte najbolji način da dođete do cilja. Ako to uradite, unapredićete disciplinu i pomoći vam da postignete najbolje rezultate.

DEVICA
Bićete otvoreni za predloge i dobićete odršku i pomoć koja vam je potrebna da ispunite svoje potrebe. Budite kreativni sa investicijama, ugovorima i načinom na koji se nosite sa zdravstvenim problemima. Promena će pokrenuti vašu maštu.

VAGA
Proučite širi pogled na situaciju sa kojom se suočite pre nego što stvari suzite na jedan zajednički imenitelj. Govorite manje i činite više da biste izbegli potencijalne probleme. Budite iskreni prema sebi.

ŠKORPION
Preuzmite kontrolu pre nego što neko pokuša da je preuzme umesto vas. Ako je potrebna promena, počnite da radite ono što je potrebno da biste stigli tamo gde želite. Zastupajte u svoje ime i jasno dajte do znanja svakome ko se meša da se povuče.

STRELAC
Usredsredite se na ono što želite i ne stajte dok ne budete zadovoljni onim što se dešava. Zajednički poduhvati i zajednički novac zahtevaće čvrsta partnerstva bez emocionalnih obaveza. Postavite pravila i održavajte komunikaciju tečnom.

JARAC
Budite dobar slušalac i tačno ćete znati kako da utičete na druge. Promena kod kuće će vam pomoći da se približite željenom načinu života. Balans između posla i igre je od suštinskog značaja ako želite da budete briljantni

VODOLIJA
Posmatranje će otkriti šta se dešava oko vas. Odredite svoje vreme, pazite na znakove i simbole i pravite planove usmerene ka boljem zdravlju i sreći. Izrazite svoja osećanja i namere nekome koga volite i poštujete.

RIBE
Ponudite pomoć i zauzvrat ćete dobiti istu. Družite se sa ljudima koji dele vaše brige i zajedno ćete postići više. Preuzmite inicijativu da osmislite i predstavite jedinstven način za poboljšanje. Veruj svojim instinktima. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x