DNEVNI HOROSKOP: LAVOVI SE OSLANJAJU NA STRUČNOST, STRELČEVI ĆE MORATI DA SE KLONE NEGATIVNOSTI

Pred Lavovima je dan u kome će morati da se oslone na svoju stručnost, Strelčevi će morati da se klone negativnih ljudi, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 07.04.2022.


OVAN

Slušajte pre nego što odgovorite. Ne ulazite u raspravu sa nekim tvrdoglavim ili osvetoljubivim. Zasnivajte ono što radite i svoje odluke na činjenicama i sposobnostima. Ne preuzimajte na sebe nečiji problem, dug ili borbu.


BIK

O osetljivim pitanjima razgovarajte otvoreno i iskreno. Ignorisanje problema će dovesti do pretpostavki. Budite uporni i dođite do dna svake situacije koja može naštetiti vašem statusu ili reputaciji. Ne skrivajte informacije ili dozvolite da tvrdoglavost dovede do greške.


BLIZANAC

Ciljajte svoj cilj i testirajte svoje veštine. Ne  dozvolite da emocionalna situacija eskalira ili vas sprečite da se bavite onim što vam je važno. Postavite očekivanja i ne gubite iz vida svoj cilj dok ne budete zadovoljni rezultatima.


RAK

Praksa čini savršenstvo. Usavršite svoje veštine i upotrebite ih da impresionirate nekoga ko može da vam pomogne da poboljšate život. Ne dozvolite da samosvest ili introvertnost stoje između vas i onoga što želite. Uđite u centar pažnje i predstavite svoje fizičke atribute.


LAV

Podelite svoje iskustvo i dobro iskoristite svoju stručnost. Marljiv pristup korišćenju onoga što vam je dostupno povećaće vašu šansu da požnjete nagrade. Nemojte misliti da morate da trošite novac da biste kupili nečiju pažnju ili naklonost


DEVICA

Fizički prikaz će učiniti vaš cilj jasnim i ubedljivim. Ne lupajte okolo kada je vreme bitno. Razmišljajte van okvira, pratite svoje srce i intuiciju i ostvarite svoje snove. Ne preispitujte se


VAGA

Obuzdajte svoje emocije. Ako budete previše otvoreni, podići ćete crvenu zastavu koja oduzima ono što pokušavate da postignete. Budite pametni, koristite zdrav razum i počnite tako što ćete sami napredovati sa svojim planovima.


ŠKORPIJA

Pokrenite svoje planove. Investirajte u sebe, svoje okruženje i svoj dugoročni cilj. Ne dozvolite da vam bilo ko stane na put. Stavite naglasak na svoje atribute i okrenite se ljudima koji dele vašu viziju. Umrežavanje će dovesti do mogućnosti


STRELAC

Stavite svoju energiju tamo gde je važna i ne gubite vreme na ljude koji su pod lošim uticajem ili popustljivosti koje će vas usporiti finansijski ili fizički. Razmislite o svojim planovima i izgradite čvrstu osnovu.


JARAC

Ne pozivajte nevolje. Napravite promene koje ne zahtevaju dozvolu ili pomoć drugih. Uložite svoju energiju i vreme u fizičku akciju i sami radite posao. Ne mešajte svoje emocije i koncentrišite se na to da budete produktivni.


VODOLIJA

Postavite svoje ciljeve visoko i um usmerite na najbolji put napred. Prihvatite ljude koji vas podržavaju i ponudite pozitivan doprinos koji doprinosi vašem uspehu. Dobar plan i disciplinovan stav odvešće vas u krug pobednika.


RIBE

Proverite šta svi rade i nadoknadite sve što bi vas moglo odvratiti od daljeg ostvarivanja planova. Promena će vam pomoći da stavite stvari u perspektivu i prilagodite svoje planove u skladu sa tim. Razmišljajte veliko, ali ostanite u okviru svog budžeta i mogućnosti.

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x