DNEVNI HOROSKOP: LJUBAVNI SIGNALI IDU KA BIKOVIMA, VODOLIJAMA JE POTREBAN OPREZ NA POSLU

Ljubavni signali danas stižu Bikovima, Vodolije bi trebalo da budu oprezne na poslu, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 21.11.2022.


OVAN

Danas ste energični i mogli bi tu energiju da prelijete u traženje načina za novu zaradu, jer sve veći rashodi mogu vas uznemiriti. Obratite pažnju na skrivene talente, možda je tu tajna. Kada je ljubav u pitanju možete biti sebični i nepopustljivi u ljubavi, ali zapamtite, romansa nije jednosmerni saobraćaj.

BIK

Danas možda osećate želju da nešto stvorite, ali nekako jednostavno ne možete. Da li ste ikada pomislili da oko vas može biti previše ometanja? Odložite novine, kompjuter, telefon i koncentrišite se na svoj unutrašnji glas i uskoro ćete se možda naći preplavljeni inspiracijom. Oni koji traže ljubav danas bi mogli da dobiju pozitivne signale.

BLIZANCI

Možda ćete želeti da još jednom pogledate investiciju koju nameravate da napravite. Nedovršeni posao će na vas navući gnev nadređenih! Budite objektivniji, a ne emotivniji kada imate posla sa kolegama danas. Romantika preti da izgubi svoj šarm za vas, ako nešto ne učinite brzo.

RAK

Šema u koju ste uložili verovatno će dati dobar prinos. Opterećenje posla može da vas spreči da provodite vreme sa porodicom. Uprkos nečijem ružnom raspoloženju, uspećete da održite domaću atmosferu laganom. Danas bi mogli da budete obasjani naklonošću jedne važne osobe

LAV

Povećanje vaše plate ili neki dobitak mogao bi biti prijatno iznenađenje. Društveni život je užurban. Nakon dugog perioda neaktivnosti, neko iz vaše porodice dokazuje svoju hrabrost. Budite podrška. Podelite svoja osećanja sa osobom koju volite da biste olakšali svoj um.

DEVICA

Tajne informacije će danas otvoriti oči! Stvar kod kuće zahteva pažnju. Neprijatelj pod maskom prijatelja šteti vašoj reputaciji. Otvara se nova avenija na poslu koja će predstavljati osnovu za mnogo zadovoljstva u budućnosti. Osoba kojoj ste naklonjeni danas neće biti vaše rame za plakanje.

VAGA

Danas ste razdražljivi i iznenađujete druge napadom besa. Pazite i pokušajte da ne preterate. Muškom članu porodice potrebno je vaše vreme i pažnja. Veza je spremna da postane jača dok vam partner otvara svoje srce.

ŠKORPIJA

Vi ste inteligentni i pronicljivi, ali ponekad je dobro slušati svoje srce, a ne glavu. Strpljenje sa vaše strane je veoma važno – Rim nije izgrađen za jedan dan, kao ni romansa.

STRELAC

Danas očekujte prekide u komunikaciji, promenu rasporeda i ljude sa kojima se treba baviti. Možete početi sa nekim novim stvarima ili pokrenuti projekat preko voljenih osoba od kojih ćete dobiti podršku. Moraćete da držite raspoloženje pod kontrolom na romantičnom frontu.

JARAC

Radije donosite svoje zaključke nego da preuzimate tuđe mišljenje. Dodatno vreme na poslu će se isplatiti. Vi ste na vrhuncu i ništa vas ne sprečava dok se vaši planovi oblikuju. Odbacite sumnje i izrazite svoja osećanja tako da budu jasna osobi koju volite.

VODOLIJA

Možda će doći do sukoba na poslu. Kolega sa posla vam može “stati na prste” i to vam se možda neće dopasti. Ignorišite to, samo uradite ono što je najbolje u tom trenutku. Ne upuštajte se u raspravu sa njim, već slušajte mudro i videćete da vam postavlja zamku. Ljubav je u vazduhu, radujte joj se.

RIBE

Neiskreni gestovi druželjubivosti mogu da vas dovedu u zabludu. Izbegavajte duga putovanja. Nedostatak podrške nedavno vas je naterao da preispitate način na koji vidite određenu osobu u svom životu. Vaš ljubavni život je bio spor, vreme je da napravite korak i iznesete svoje potrebe.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x