DNEVNI HOROSKOP: NEKO ĆE RAKOVE DIRNUTI U SRCE, ŠKORPIJE ČEKAJU DOBRE VESTI

Mesec ulazi u horoskopski znak Blizanaca, Rakove će danas neko dirnuti u srce, Škorpije čakaju dobre vesti, a šta vas očekuje danas proverite u horoskopu za period 12.01.2022.


OVAN

Karijera ostaje glavni fokus danas jer Sunce ostaje u Jarcu. Zato to imajte na umu, jer Ovnu, mnogo toga može da se desi kada Mesec promeni horoskopske znake. Imajte na umu i to koliko brzo ćaskanje može da vam oduzme vreme ako ste danas u kancelariji. Želećete da ostanete produktivni.

Mesec ulazi u horoskopski znak Blizanaca, vašu solarnu kuću komunikacije, a mi smo samo nekoliko dana ispred retrogradne sezone Merkura.

Ovo je dobar trenutak za finalizaciju ugovora ili slanje važnih e-poruka. Ako imate bilo kakvih kašnjenja, obavezno proverite sitne obaveze,  jer se stvari mogu propustiti ako niste pažljivi.


BIK

Vreme je da ažurirate svoju listu za čitanje za 2022. jer je izašlo mnogo sjajnih knjiga o finansijama. Kriptovalute, alt-coini i mnogi novi načini za ulaganje vašeg prihoda su oblasti kojima možete posvetiti vreme i pažnju ove nedelje počevši od danas.

Mesec ulazi u horoskopski znak Blizanaca, vašu solarnu kuću novca, a blizanci su povezani sa prelaskom iz prošlosti u sadašnjost. Sazreli ste za prelazak sa 'starih načina' obavljanja stvari na 'nove načine'. Ako niste veliki čitalac, pogledajte podkast o novcu da biste se informisali o finansijskim temama.

BLIZANAC

Zauvek se menjate, zar ne? Dakle, kada Mesec uđe u vaš horoskopski znak, vašu solarnu kuću identiteta, ovo je savršeno vreme da uklonite stvari koje vam se ne sviđaju. Ne držite stvari koje ne želite da nosite ili nikada nećete nositi, uključujući staru šminku, parfeme koje ne koristite i losione kojima je istekao rok trajanja.

Počnite da čistite kuću narednih nekoliko dana (naročito pre nego što počne retrogradnost vašeg planetarnog vladara (Merkur). Ali, prvo, dovedite nekoliko stvari u red. Zapamtite, dobro je biti spreman na sve, uključujući ažuriranje tehnologije, ličnog prostora i uverite se da je sve lepo i uredno.

RAK

Možda se danas osećate pomalo emocionalno pokrenuto, a to može biti zbog nečega što se dešava u vašoj ličnoj vezi. Mnogo toga se dešava u vašem ljubavnom životu, i to zbog Sunca i Plutona, planete promena  u vašem sektoru posvećenosti.

Ali danas se može dogoditi događaj koji otvara oči, i dirne vaše srce. Mesec ulazi u horoskopski znak Blizanaca, vašu solarnu kuću skrivenih neprijatelja. Dakle, pripremite se psihički, jer vam  može biti teško da razmišljate. Samo zapamtite, osećanja su osećanja i treba ih obraditi. Dajte sebi vremena.

LAV

Sa Saturnom u vašem sektoru posvećenosti koji usporava vaš ljubavni život, možda je i vaš društveni život bio pogođen.

Ali danas, Mesec ulazi u horoskopski znak Blizanaca, vašu solarnu kuću prijateljstva, i ovo može da se oseća kao dašak svežeg vazduha u vašem svetu. Stari prijatelj se može vratiti da vas pozdravi, ili ćete možda konačno dobiti potvrdu za izlazak ili sastanak.

Može vam biti lakše da uživate jedan na jedan sa nekim posebnim. Međutim, ako nemate čvrst plan, mogli biste da uspostavite vezu kojase čini obećavajućom.

DEVICA

Dan dolazi sa ozbiljnijim prizvukom jer Sunce u vašem sektoru romantike uzima u obzir posao i vaše obaveze.

Mesec ulazi u horoskopski znak Blizanaca, vašu solarnu kuću karijere i društvenog statusa. Ovo je dan za vas da posvetite dužnu pažnju i vodite računa o svom rasporedu.

Možda će od vas biti zatraženo da uradite više od svog dela u kancelariji ili da preuzmete dodatnu smenu. Ovo je sjajno vreme za prikupljanje bonus poena na poslu, posebno ako se nadate da ćete ove nedelje zatražiti slobodno vreme, povišicu ili se prijaviti za unapređenje.

VAGA

Toliko koledža i univerziteta počinje da otvara svoje kurseve preko interneta. Stoga bi vam sada mogao biti dostupan program studiranja za koji ste mislili da je van domašaja - jedan pozitivan faktor pandemije.

Obrazovanje je nešto o čemu treba razmišljati. Zašto? Mesec ulazi u horoskopski znak Blizanaca, vašu solarnu kuću visokog obrazovanja.

Možda ćete pronaći nove informacije o stipendijama ili čuti nešto o finansijskoj pomoći. Ovo je takođe odlična nedelja za zakazivanje obuke koja vas čini konkurentnijim u vašoj trenutnoj karijeri.

ŠKORPIJA

Sa Suncem u vašem sektoru zajednice i komunikacije, ove nedelje bi mogle da vam stignu dobre vesti. Možda ćete dobiti ponudu ili povratne informacije u vezi sa pravnim ugovorom, novi ugovor bi mogao biti spreman za potpisivanje ili je odobren lični zajam.

Finansijski blagoslovi su povoljni za vas dok Mesec ulazi u horoskopski znak Blizanaca, vašu solarnu kuću zajedničkih resursa. Ovo je odlično vreme da ažurirate testamente, lične podatke i kontakte.

STRELAC

Mnogo toga se dogodilo. Ali sada kada energija počinje da jenjava, morate se usredsrediti na stvari koje treba da se promene.

Dok Mesec ulazi u horoskopski znak Blizanaca, vašu solarnu kuću obaveza, zapitajte se: "Čemu želite da posvetite svoju energiju?" Kada to shvatite, pregledajte sve svoje ciljeve za 2022. godinu. Konkretno, pogledajte sva potencijalna ograničenja iz prošlosti i vidite gde možete napraviti poboljšanja, posebno dok su Merkur i Venera retrogradni.

JARAC

Vaš solarni povratak je odlično vreme za promene. Takođe ćete želeti da imate čvrstu produktivnost. Pregledajte celu godinu unapred. Ove nedelje pošto će se Pluton i Sunce spojiti u vašem horoskopskom znaku, počnite da primenjujete više napora prema prioritetnim stavkama. Umesto da napravite pauzu i pustite da stvari klize, ostanite vredni.

Sledeći dani su posebno značajni za vas. To je zato što Mesec ulazi u horoskopski znak Blizanaca, vašu solarnu kuću dnevnih obaveza. Dakle, razmislite o tome da zadubite u svoju rutinu kako biste  prošli kroz sve projekte na kojima ste radili od početka godine.

VODOLIJA

Sporo i postojano pobeđujete u trci. Uposlednje vreme, sa Jupiterom i Saturnom u vašem znaku ove godine, univerzum može da šalje pomešane signale.

Ali, Mesec ulazi u horoskopski znak Blizanaca, vašu solarnu kuću romantike, a krajnji rezultat pritisaka koje ste osećali pretvara se u druge stvari kao što su umetnost, razigranost i zadovoljstvo.

Odličan je dan da uradite nešto malo drugačije od uobičajenog završetka radne rutine. Razmišljaju van okvira. Probajte novi zanat ili hobi, ili se udobno smestite na svom omiljenom mestu na kauču i pustite svoju omiljenu muziku.

RIBE


Opustite se dok Mesec ulazi u horoskopski znak Blizanaca, vašu solarnu kuću doma i porodice. Ovo nije vreme za grananje ili preuzimanje rizika.

Takođe se ne preporučuje isprobavanje novih stvari. Izbegavajte da gomilate obaveze. Možda će vam biti od pomoći da se držite onoga što znate. Družite se blizu kuće. Dozvolite sebi da uživate u opuštajućim aktivnostima. Drugim rečima, Ribe, neka stvari budu jednostavne.

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x