DNEVNI HOROSKOP: OBEĆAVAJUĆ DAN ZA OVNOVE, ŠKORPIJE ČEKAJU DOBRE VESTI

Dan je obećavajuć za Ovnove, Rakove će danas neko dirnuti u srce, Škorpije čakaju dobre vesti, a šta vas očekuje danas proverite u horoskopu za period 13.01.2022.


OVAN

Dan je obećavajući za vas, jer Mesec u Blizancima donosi radoznalost i dar za humor u vaš sektor komunikacije.

Ovo je odlična vest ako imate planove za društveni događaj ili radite u grupnom okruženju.

Mesec u Blizancima je u harmoniji sa Merkurom u Vodoliji, donoseći povoljne ishode u vašim odnosima, što je pozitivno za vas jer vaš radni sektor nastavlja da bude živahno aktivan tokom sezone Jarca.

BIK

Ostanite vredni. Sa Mesecom u vašem sektoru lične imovine, možda ćete imati priliku koja vam se otvara koja vam omogućava da vezu, veštinu ili prethodni susret prevedete u novu fazu postojanja.


Ponuda za posao bi se mogla produžiti. Jedan susret mogao bi dovesti do sastanka koji obećava. Odličan je dan za uspostavljanje veza i kontakt sa kolegama ili starim prijateljima.


BLIZANAC

Uvek postoji prostor za rast, zar ne, Blizanci, a za dušu radoznale prirode kao što ste vi, imate mnogo šansi da proširite svoj um.

To je odlična prilika da razmišljate van okvira jer je Mesec vaš znak, a to donosi optimizam, emocionalnu jasnoću i uzbuđenje.

Mesec će razgovarati sa Merkurom, vašim planetarnim vladarom u vazdušnom znaku, Vodoliji. Dakle, dan je savršen za Zoom pozive ili ćaskanje sa najboljim prijateljem.

RAK

Manjak koncentracije je vaša boljka danas, tako da kada Mesec u vašem sektoru skrivenih neprijatelja ukaže na Merkur u vašem sektoru dnevne rutine, vreme je da to uzmete u obzir. Ali, prvo, obavezno obavite posao koji ste planirali za taj dan.

Ne dozvolite da vas zaobiđu  zabavne stvari. 


LAV

Prijatelj koji je zaljubljen u vas možda konačno odluči da izađe i to kaže.

Ovo može biti zato što Mesec u vašem sektoru prijateljstva dobija malu podršku od Merkura u Vodoliji. Nažalost, Merkur se priprema za retrogradni put, tako da će sve biti na stolu za preispitivanje.

Možda će ovo biti poslednji pokušaj da se kaže šta treba da se kaže  ili možda da se probudite i odlučite da li želite da idete napred i pokušate da budete u vezi ili ne sa nekim prema kome gajite platonska osećanja.

DEVICA

Danas se može očekivati rad, rad i još rada, jer će tim Meseca i Merkura zajedno učiniti vreme produktivnim.

Želite da budete sigurni da održavate svoj raspored, vodite računa o upravljanju vremenom i izbegavate ometanja. Dan može biti prava sjajan ako odigrate kako treba, a ako to ne učinite, kasnije ćete morati mnogo toga da nadoknadite.

VAGA

Možete da sanjarite, zar ne? Dakle, ako ste se uzdali u malo više sreće u ljubavnom odeljenju, romansa će vam možda doći na ovaj način kroz slučajan susret.

Možda ćete konačno upoznati „onog“ u preko sajta za upoznavanje  ili ćete se upoznati sa prijateljem preko zajedničkog poznanika gde nekoliko varnica prelete na dobar način.

ŠKORPIJA

Mesec u Blizancima može doneti nešto što vam je i ujedno prijatno i neprijatno, a to su tajne.

Da, sigurno znate kako da zadržite nekoliko od njih, a neke ćete poneti u grob, ali kada Mesec razgovara sa Merkurom u vašoj porodičnoj kući, vreme je da očistite energiju. Neke od ovih tajni treba podeliti i više ne morate sami da nosite njihov teret.

To se možete uraditi pismeno ili usmeno sa prijateljima. Suština je da je vreme da se otvorite.

STRELAC

Kada Merkur u vašem sektoru komunikacije razgovara sa vašim sektorom odnosa, ovde stvari mogu postati malo lepljive za vas.

Možete baciti bombu istine danas, a da toga niste ni svesni. I, iako se ponosite time što ste mudrac koji voli da daje mudrosti i savete - i traženo ili ne, desi vam se da izgovorite nešto što nije prijatno za čuti.

Dakle, imajte malo empatije danas i zapamtite da primalac i davalac informacije moraju biti na istoj strani. Potrebno je vreme za mentalnu obradu reči da bi se došlo do toga.


JARAC

Kada je vaše srce na pravom mestu, sve dolazi na svoje mesto. Trenutni Mesec u Blizancima pomaže vam da ostanete otvoreni za mogućnosti da neke stvari nisu vredne vašeg vremena.

Ovo može biti od prave pomoći ako postoje važne odluke o kupovini na koje morate da vodite računa ove nedelje. Posebno one koje se odnose na automobile ili tehnologiju.

VODOLIJA

Može vam biti teško da držite obe noge na zemlji dok je komunikaciona planeta, Merkur u vašem znaku i razgovara sa sanjivim Mesecom u Blizancima u vašoj kući romantike.

Pokušajte da ne budete previše zaokupljeni životnim stvarima ako možete da to  da izbegnete.

RIBE

Porodične stvari vam danas oduzimaju mnogo vremena i pažnje dok Mesec nastavlja da prolazi kroz vaš sektor kuće.

Mesec razgovara sa Merkurom i to može dovesti do nekih negativnih razgovora koji su potrebni, ali trenutno nisu poželjni.

Pokušajte da ne integrišete negativna osećanja kada se pojave. Umesto toga, podsetite se da svi prolazimo kroz nešto i da svako ima svoj način da prevaziđe svoju bol.

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x