DNEVNI HOROSKOP: OSMEH JE DANAS FORMULA SREĆE ZA DEVICE, KOMPROMIS ZA VODOLIJE

Device bi danas trebalo da se fokusiraju na to šta im izmamljuje osmeh na lice, preporuka za Vodolije je da naprave kompromis, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 17.08.2022.


OVAN

Pomešajte posao sa zadovoljstvom i steći ćete prednost na terenu. Vaš doprinos i divan način ophođenja sa drugima pomoći će vam da postignete poene. Odvojite malo vremena da se podmladite ili provedete sa nekim koga volite. 

BIK

Steći ćete pogrešan utisak ako dozvolite da vaše emocije prevladaju. Budite svesni šta drugi rade i postavljajte pitanja kako biste bili sigurni da znate šta se dešava. Budite spremni da se zaštitite od spoljašnjih uticaja i da održite koncentraciju.

BLIZANCI

Sedite i posmatrajte. Mudro birajte reči i nikome ne dajte priliku da pogrešno protumači ono što kažete. Neka vaše zdravlje i dobrobit budu glavna briga. Ako budete u toku, to će vam pomoći da idete napred i pomoći će vam da se nosite sa protivljenjem. 

RAK

Pozovite ljude za koje znate da možete da uvek možete da računate na pomoć. Razgovor će vas ubediti da krenete u pravcu u kome znate da vaše veštine mogu doneti nešto dobro. Ponosite se onim što radite i drugi će to primetiti. 

LAV

Upravljajte tempom i pratite šta se dešava oko vas. Učite iz iskustva koje imate kada imate posla sa nadređenima ili se suočite sa konkurencijom. Borite se za svoja uverenja, ali nemojte započinjati svađu sa nekim ko vam je potreban u svom uglu. Romantika je favorizovana. 

DEVICA

Razmotrite šta vam izmami osmeh na lice, i duplirajte sve dok ne osetite euforiju koju želite da postignete. Ne dozvolite da emocije ili bes ometaju donošenje ispravne odluke u vezi sa vašim zdravljem, bogatstvom i pitanjima vezanim za vezu. 

VAGA

Potražite otvaranje i šarmirajte svoj put do pozicije koja vam daje priliku da predstavite i plasirate ono što imate da ponudite. Prijateljsko, pozitivno ponašanje će podstaći odgovor koji želite i pomoć koja vam je potrebna da nastavite. 

ŠKORPIJA

Udaljite se od ljudi koji pokušavaju da vam poremete planove. Ne dozvolite bilo kome da ograniči vaš potencijal. Ulijte svoju energiju u promenu i završetak. Koristite svoju maštu i pronađite rešenje za bilo koji problem na koji naiđete. 

STRELAC

Ne ulazite u bitku koju ne možete dobiti. Manje se fokusirajte na zahteve koji vam se postavljaju i trudite se da ispunite svoje snove. Pratite informacije koje izgledaju više od koristi nekome drugom nego vama. Nemojte se plašiti da radite svoj posao.

JARAC

Zapitajte se šta se dešava i shvatite šta želite pre nego što primenite promenu. Pobrinite se o pitanjima novca pre nego što se uključite u zajedničko ulaganje. Ne dozvolite da prijateljstvo ugrozi vaš odnos sa nekim koga volite. 

VODOLIJA

Budite razumni i pravite kompromise. Druženje sa drugima ojačaće vaš položaj među prijateljima, kolegama i članovima porodice. Nemojte se plašiti da govorite o onome što vam je važno. Otvoreno se nosite sa promenom koja se dešava u vašem srcu. Istina je bitna.

RIBE

Razdvojite lični i profesionalni život. Promena načina na koji postupate sa novcem i radnim obavezama pomoći će vam da poništite negativne komentare koji mogu da naškode vašoj reputaciji. Obradite svoje misli i napravite alternativni plan. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x