DNEVNI HOROSKOP: OVNOVI DA BUDU JASNI, DEVICE DA IDU PUTEM KOJIM SE REĐE IDE

Ovnovi bi danas trebalo da jasno izraze svoje namere, Device da Idite putem kojim se ređe ide, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 10.03.2023.


OVAN

Jasno izrazite svoje namere i dobićete odgovore koji su vam potrebni da nastavite sa svojim planovima. Promena lokacije ili isprobavanje nečeg novog dovešće do novih prijateljstava i predloga koji vam mogu pomoći da poboljšate svoj životni stil. Neka vam partnerstva budu prioritet.

BIK

Neka vaš učinak bude vaš marketinški alat. Što ste precizniji, to bolje. Krenite jednostavnim putem koji drugi mogu lako da prate i dobićete rezervnu kopiju koja vam je potrebna da završite ono što ste započeli. Ohrabrenje će se isplatiti.

BLIZANCI 

Iskreno sudite o situacijama i povucite svoj potez. Razumevanje detalja sa kojim se bavite i ličnosti koje su uključene olakšaće vam posao. Koristite svoje resurse da donesete odluke koje pokazuju vašu sposobnost liderstva. Istaknuta je ljubav.

RAK

Očistite glavu i preispitajte svoje planove. Ne mešajte lična osećanja sa profesionalnim potrebama. Pozovite nekoga ko može da ponudi drugačiji pogled na situaciju i vaše opcije će postati očigledne. Izaberite lično poboljšanje kako biste zadržali svoju reputaciju.

LAV

Vaša popularnost će rasti ako podelite svoju stručnost i pomognete onima kojima je pomoć preko potrebna nudeći ono što možete. Pokažite koliko vam je stalo, a odgovor koji dobijete će vam reći šta možete očekivati zauzvrat.

DEVICA

Idite putem kojim se ređe ide, bez obzira na to kako drugi reaguju. Hrabrost, integritet i istina odvešće vas u krug pobednika. Partnerstvu će biti potrebna vaša pažnja, ali ne dozvolite da vam partnerstvo uništi reputaciju. Ne plaćajte tuđu grešku.

VAGA

Ne dajte se emocionalnoj manipulaciji. Stojte na svome, sledite svoje srce i odbijte da dozvolite bilo kome da vas iskoristi. Koriste svoju maštu. Planirajte da uradite nešto energično sa nekim koga volite.

ŠKORPIJA

Imaćete problema da razlikujete šta želite, šta možete da uradite i šta možete da imate. Krenuvši putem koji vodi do najmanjeg otpora, izbeći ćete da budete zarobljeni radeći previše za druge na račun toga što to ne radite za sebe.

STRELAC 

Nemojte trošiti vreme na svađe oko nečega nebitnog. Vreme će zalečiti sve rane ako budete strpljivi. Nastavite i maksimalno iskoristite svoje vreme koncentrišući se na ono što možete postići. Uređenje doma i romantika su favorizovani.

JARAC

Prihvatite izazove, iskoristite trenutak i pokažite svima šta možete. Držite se plana i klonite se bilo koga ko pokušava da vas navede da se proširite izvan svoje zone udobnosti. Ne dozvolite da emocionalni incident ometa vaš napredak.

VODOLIJA

Odvojite trenutak da sve postavite na svoje mesto. Priprema će napraviti razliku između lakog uspeha i mogućeg neuspeha. Ponovnim povezivanjem sa nekim ko vam nedostaje, desiće se nešto dobro. Živite u trenutku i ne ostavljajte ništa nerešeno, i prosperitet će biti vaš.

RIBE

Tajanstven pristup vašim postupcima pomoći će da dođete do promena koje želite i da dobijete najmanju količinu smetnji. Veći uvid će rezultirati pronalaženjem samopouzdanja da radite ono što smatrate prikladnim. Izbegavajte preterano uživanje.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x