DNEVNI HOROSKOP: OVNOVI DA KAŽU "NE" LUKSUZU, VODOLIJE DA UBRZAJU TEMPO

Ovnovi bi danas trebalo da kažu "ne" luksuzu, Vodolije da ubrzaju tempo a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 10.04.2023.


OVAN

Vaši postupci će postaviti scenu za ono što sledi. Završite ono što ste započeli pre nego što podelite sa drugima. Ne dozvolite da vas luksuz iskuša. Recite ne raskošnim sugestijama ili ljudima koji žele da iskoriste nešto što imate da ponudite. 

BIK 

Obratite pažnju na ono što drugi govore ili traže od vas pre nego što pristanete da učestvujete. Odlučite se za put kojim se ređe ide, a ono što se odvija predviđaće mogućnosti nadohvat ruke. Prihvatite promene koje karakterišu lični ili finansijski rast. 

BLIZANCI

Stavite svoje misli i osećanja u perspektivu pre nego što to podelite sa nekim ko može da utiče na ono što će se sledeće desiti. Pazite na svoje interese i kako rukujete novcem da biste izbegli spoljno mešanje. 

RAK

Uložite vreme i ništa ne prepustite slučaju. Vaš doprinos će promeniti ishod i uticati na to koliko dobro radite na poslu. Ne otkrivajte lične podatke. Ako ostanete pomalo misteriozni prema svojim nadređenima i saradnicima, to će vam dati prednost. 

LAV

Pažljivo birajte mesta koja posećujete. Druženje sa ljudima koji mogu da predlože ili povuku ponudu pomoći će vam da preokrenete vagu u svoju korist. Budite iskreni, ali ne arogantni u pogledu onoga što možete da uradite, i dobićete podršku. 

DEVICA 

Uzmite što više informacija. Postavite standarde koji će vam pomoći da održite jednakost i održivost u ličnim i profesionalnim odnosima. Što se bolje slažete sa drugima, lakše ćete shvatiti šta treba da znate da biste napredovali. 

VAGA

Neko će očekivati da se dokažete u situacijama na poslu. Ne sedite pozadi ili dozvolite nekome da vas zastupa. Govorite iz srca, ali ne otkrivajte lične podatke koje neko može da upotrebi protiv vas. Prilika će rasti iz autentičnosti i dobre volje. 

ŠKORPIJA

Stavite energiju tamo gde je važna. Učenje, istraživanje i izgradnja čvrste osnove za ličnu i profesionalnu dobit će dovesti do vašeg uspeha. Radite zajedno sa ljudima posvećenim i željnim da postignete svoj cilj. Partnerstvo izgleda privlačno. 

STRELAC 

Emocije i konfuzija će se pojaviti ako dozvolite da se neko meša ili diktira kako ćete se baviti stvarima. Verujte  u svoju sposobnost da dodirnete druge svojom vizijom i prikupite podršku i pomoć kada je to potrebno. 

JARAC 

Razmislite i pratite. Vaše ideje i rešenja će biti na meti i pomoći će vam da napravite pozitivne promene kod kuće iu načinu na koji se predstavljate drugima. Veće angažovanje u fitnes ili zdravstvenim režimima koji uključuju druženje će povećati vaše samopouzdanje. 

VODOLIJA

Odbijte da vam nešto što zahteva vreme i trud stane na put. Ubrzajte svoj tempo i uradite sve što je potrebno da sprovedete svoje planove. Ako postavite put do pobede, drugi će priznati vaše sposobnosti i vrednost. 4 zvezdice

RIBE 

Ugušite svoje emocije, i obratite pažnju na to kroz šta prolaze oni oko vas. Vaš uvid kada pomažete drugima će vam zauzvrat pomoći da prepoznate šta možete da učinite da svoj život učinite boljim. Upravljanje novcem će vas vratiti na pravi put. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x