DNEVNI HOROSKOP: OVNOVI DA NE GUBE VREME, LAVOVI DA ISKORISTE ŠARM

Ovnovi ne bi trebalo da gube vreme, Lavovi bi trebalo da igraju na šarm, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 09.03.2023.

OVAN

Imaćete dosta posla, pa ne gubite vreme. Budite poslovni i fokusirani i lakše ćete zaobići nemir i smetnje. Ne delite lične podatke i ne verujte svemu što čujete. Promena u okruženje će vam podstaći maštu

BIK

Dobre stvari dolaze onima koji čekaju; Ovog puta to ste vi. Strpljenje će se isplatiti i sve će doći na svoje mesto. Uzmite ono što vam dolazi i dajte je jedinstveni spin; Pohvale će uslediti. Zgrabite svoj cilj.

BLIZANCI

Ne zaboravite da možete zalutati na putu, ako pustite da vas neko vodi. Fokusirajte se na svoj cilj i budite sigurni da završite ono što započnete. Razmislite o tome kako se predstavite drugima i ažurirajte svoj izgled kako biste osigurali da imate uticaj.

RAK

Konfuzija će se pojaviti ako neko pošalje mešovite poruke. Promena je možda potrebna, ali priprema mora biti na mestu pre nego što krenete napred. Budite snalažljivi, razgovarajte sa stručnjacima i obratite pažnju na detalje. Ne rizikujte sa svojim zdravljem.

LAV

Učinite ono što vam najviše ima smisla. Način na koji se predstavite i vaše namere će odrediti kako drugi reaguju. Oslonite se na svoj šarm i on može biti pozivnica za važne događaje. Romantika je u zvezdama

DEVICA

Pozabavite se važnim, pre nego što pređete na stvari koje smatrate nebitnim. Vaša sposobnost da se efikasno brinete o stvarima i bez ljutnje biće danas najvažnija. Kada završite važne stvari razmislite o putovanju koje proziva vašu maštu.

VAGA

Ako postoji nešto što vam se ne sviđa, delujete. Ne možete rešiti stvari ako ne dozvolite drugima da znaju kako se osećate i šta želite. Pokazivanje interesovanja će pomoći da dobijete ono što želite.

ŠKORPIJA

Pucajte za zvezde, budite otvoreni da stvari radite drugačije i donesete pozitivne promene. Zanemarite ono što drugi rade ili kažu i slede svoje instinkte. Obratite pažnju na detalje i nadgledajte sve do kraja procesa.

STRELAC

Budite realni, pogledajte činjenice i ne računajte ni na koga, već sami popravite ono što ide po zlu. Proverite sve što vas muči i osmislio plan B. Društveni događaj će vam pomoći da utvrdite svoju popularnost i pojačate svoje samopouzdanje

JARAC

Ne učestvujte u unapred izgubljenim bitkama. Koncentrišite se na ono što je važno za vas i gledajte da pobedite samo u borbi sa sobom. Promena mesta mogla bi da reši vaše probleme u kući.

VODOLIJA

Koristite emocionalnu taktiku u svoju korist. Ako neko igra previše grubo, predlaže alternativu za kontrolu ishoda. Revidiranje odnosa koji nisu uspeli će vam pomoći da prepoznate zašto.

RIBE

Slušajte razloge i distancirajte se od uzvišenih predloga koji uključuju rizike. Možete da izbegnete nestabilnost zbog lažnih informacija ili loših odluka ako ste verni za sebi i onima sa sličnim problemima. Emocionalna situacija će rezultirati praznim obećanjima.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x