DNEVNI HOROSKOP: OVNOVI DA ODVOJE ČINJENICE OD FANTAZIJE, BLIZANCI DA NE BUDU LAKOVERNI

Ovnovi bi danas trebalo da budu realni i da odvoje činjenice od fantazije, Blizanci da ne budu lakoverni, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 11.04.2023.


OVAN

Odvojite činjenice od fantazije, inače biste mogli završiti u pravom neredu. I nemojte pretpostavljati da znate šta kolega ili voljena osoba misle - možda ste daleko od istine.

BIK

Raspoloženi ste za uzbuđenje i promene dok se družite sa kreativnim prijateljima i kolegama. Moraćete biti dodatno strpljivi sa članovima porodice koji su pod stresom, jer se drame povećavaju, a kućni sklad je teško pronaći.

BLIZANAC

Izbegavajte da budete lakoverni! Ako slepo sledite nečiji savet, onda biste mogli da se nađete na stazi koja vodi u nevolje. Ako nešto izgleda previše dobro da bi bilo istinito, onda verovatno jeste.

RAK

Danas obratite pažnju na važne osobe koja vam mogu pomoći da na najbolji način iskoristite trenutne situacije. Iskoristite svoj ljubavni život koji izgleda kao da je na vrhuncu. Dan za velike promene u planovima za karijeru.

LAV

Ne govore vam svi istinu i tačka. Oslonite se na svoje instinkte i intuiciju da vas vode. Vreme je da izađete iz svoje ljuske - i stavite svoje karte na sto. Budite odlučniji i bićete iznenađeni ishodom.


DEVICA

Obratite pažnju na poslu i budite skoncentrisani. Stvari kod kuće mogu biti pomalo zategnute, pa sačuvajte živce za te momente. Tri puta proverite činjenice pre bilo kakvih poteza danas.

VAGA

Vaša procena nije bila vaš najbolji prijatelj jer vas je navela da donosite odluke koje možda nisu bile u vašem najboljem interesu. Ljudi koje danas sretnete mogu vam pomoći da preokrenete njihove efekte.


ŠKORPIJA

Vaše emocije rade prekovremeno i možda ćete na kraju optužiti svoje bližnje za stvari koje nisu uradili. Usporite ili ćete na kraju uništiti odonse. Dan bi mogao otkriti važne informacije o takozvanim prijateljima.


STRELAC

Ustanite i izborite se za sebe pre nego što padnete zbog stresa koji proživljavate. Zapamtite svoje prednosti i iskoristite ih. Pazite šta govorite o životima drugih ljudi, mogli biste na kraju odati informacije koje ne biste trebali.

JARAC

Osmislite savršen plan realizacije obaveza kako biste uspeli da ispunite mnogobrojne obaveze. Jarčevi u braku mogu da očekuju temeljno uzdrmavanje svog odnosa.

VODOLIJA

Novac može stići iz neočekivanih izvora. Dobar period za investicije i planove štednje. Problemi s kostima i donjim leđima mogu i dalje trajati.


RIBE

Akcenat je na komunikaciji – vaša porodica, prijatelji. Dan za druženje i pojačanu interakciju sa ljudima. Vi implicirate da vam nije stalo do određene osobe, ali vaši postupci govore sasvim drugu priču!

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x