DNEVNI HOROSKOP: OVNOVI DA SE DRŽE SVOG PLANA, ŠKORPIJE VIŠE DA RADE, MANJE DA GOVORE

Ovnovi bi danas trebalo da se drže svog plana, Škorpije da shvate da dela govore više od reči, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 14.04.2013.


OVAN

Držite se svog plana, bez obzira na to šta drugi rade ili govore. Uradite svoju stvar i bićete zadovoljni rezultatima. Prilika će od vas zahtevati da prilagodite svoj životni stil kako biste ispunili zahteve potrebne za uspeh. Romantika je favorizovana. 

BIK 

Promene koje se dešavaju oko vas rezultiraće emocionalnim kompromisom. Imajte rezervni plan kako biste bili sigurni da možete ispuniti svoja obećanja, bez obzira na to kako se stvari odvijaju. Stavite svoju energiju tamo gde je važna i pozitivni rezultati će rasti. 

BLIZANCI

Obratite pažnju na kritike, ali menjajte samo ono što smatrate neophodnim. Praktična pomoć koju nudite drugima će ugušiti kontradiktorne ili negativne komentare. Govorite iz srca i dobićete pristup informacijama koje mogu poboljšati vaš novčani tok. 

RAK

Visoka energija koja se dobro koristi će se isplatiti. Iskoristite ono što naučite da pomognete onima koji su manje srećni ili zaostaju iz ovog ili onog razloga. Vaša ljubaznost će podstaći druge da se uključe i pomognu. Objasnite svoje potrebe i uspeh će uslediti. 

LAV

Proverite mogućnosti, dogovorite intervju ili proširite svoja interesovanja. Ne dozvolite da vas promene koje drugi unose usporavaju ili uznemiravaju. Budite verni sebi i recite ne svakome ko vas uzima zdravo za gotovo. Napredak će zahtevati posvećenost. 

DEVICA 

Sprovedite pravila i promene koje će dovesti do veće bezbednosti. Jedinstven pristup možda neće odgovarati svima, ali će izbaciti ljude koji troše vaše vreme. Izaberite da budete proaktivni i zadržaćete kontrolu i dobiti ono što želite. 

VAGA 

Naterajte sebe da završite ono što ste započeli. Učite iz bilo kog iskustva na koje naiđete i primenite ono što otkrijete da poboljšate zdravlje, odnose i okruženje u kojem živite. Neka vam romantika bude prioritet, a ljubaznost vaša vizit karta. 

ŠKORPION

Ono što radite više se računa od onoga što kažete. Stalan tempo i plan će obezbediti da dobijete zadovoljstvo od procesa i rezultata. Postavite visoke standarde i nemojte dozvoliti da bilo ko koristi emocionalnu manipulaciju da bi osujetio vaše planove. 

STRELAC 

Ne verujte nekom drugom da će vam biti u interesu. Preuzmite odgovornost za potencijalne klijente tako što ćete otkriti šta je za vas značajno i kako možete da ostvarite svoje snove. Pazite bolje na sebe. 

JARAC

Prilagođavanja kod kuće će vam olakšati život. Ne dozvolite nekom autsajderu da vas ubedi da kupite nešto što vam nije potrebno. Odredite budžet i uradite sami posao da biste uštedeli i osigurali da dobijete ono što želite. 

VODOLIJA 

Ne dozvolite da promene ili odluke koje neko donosi poremete vaše planove. Izaberite da sami uradite posao; bićete mnogo zadovoljniji rezultatima. Prednosti su poboljšanja doma, promene načina života ili zajednički poduhvat. 

RIBE 

Sve posložite pre nego što nastavite. Ako znate šta želite i ubedite druge da prihvate vaše planove, to će vam obezbediti pomoć koja vam je potrebna da biste bili uspešni. Ne preuzimajte fizički rizik koji može izazvati povredu ili bolest. Pažljivo rukujte finansijama. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x