DNEVNI HOROSKOP: OVNOVI DA SE ZABAVE, VODOLIJE DA VERUJU SEBI

Ovnovi bi danas trebalo da izdvoje vreme za zabavu, Vodolije da veruju sebi, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 18.11.2022.


OVAN

Pogledajte šta svi oko vas rade i to će pokrenuti ideje koje će vam pomoći da ponudite nešto jedinstveno kao svoj doprinos. Partnerstvo, deljenje troškova ili avantura poboljšaće vaš život. Neka smeh i zabava budu prioritet. 

BIK

Nađite ono što je potrebno da biste se istakli, zato nemojte samo da sedite i gledate kako svet prolazi pored vas; preuzmite inicijativu i koncentrišite se na obavljanje stvari bez emocionalnog mešanja nekoga ko pokušava da vas nadmaši na svakom koraku. 

BLIZANCI

Saberite se. Ne preuzimajte zadatke koji vam ne pripadaju i ne očekujte da će neko doći i uraditi stvari umesto vas samo zato što tražite. Radite svoje, pažljivo planirajte i ne ostavljajte ništa poništeno. Budite odgovorni prema sebi i obećanjima koja dajete. 

RAK 

Saberite sve što znate i ono što najbolje radite i pretvorite to u nešto što vam izmami osmeh na lice. Okupite voljene osobe za zabavu ili isplanirajte romantično veče sa nekim posebnim. Porula dana: Živi, voli, smej se. 

LAV

Ne sputavajte sebe u strahu što  ne znate šta drugi planiraju da urade sledeće. Odbacite učešće u zajedničkim poduhvatima. Idite putem koji vodi ka duševnom miru i ličnoj sreći. Radite ono što vam je drago. Prednost se daje samousavršavanju. 

DEVICA

Sagledajte širu sliku. Ako prebrzo donosite zaključke, napravićete grešku zbog koje ćete se kasnije kajati. Budite dobar slušalac i pratite dokaze i otkrićete šta se zaista događa i kako bi to moglo da vam koristi. 

VAGA 

Kontaktirajte prijatelja, rođaka ili nekoga koga smatrate stručnjakom. Razgovori će dovesti do novih početaka i promene scenografije. Lična poboljšanja će pomoći u izgradnji samopouzdanja i podstaći vas da budete društveno aktivni u svojoj zajednici. 

ŠKORPIJA

Radite ono što drugi očekuju od vas i čuvajte mir. Predložite uzbudljivu alternativu vašim uobičajenim planovima za vikend ili se povežite sa nekim koga niste dugo videli. Posetite okupljanje ili uredite svoj prostor. Romantika je u zvezdama, neko vas tajno posmatra. 

STRELAC 

Šarm će vam pomoći da se snađete. Planirajte da se zabavite sa prijateljima na svom terenu. Partnerstvu je potrebna pažnja ako želite pomoć u svojim ciljevima. Neka svi budu u toku sa vašim planovima. 

JARAC

Pogledajte investiciju koja vas zanima i smislićete jedinstven i isplativ plan zarade. Promena kod kuće će vam podići raspoloženje i dati vam razlog da planirate nešto posebno za porodicu i prijatelje. 

VODOLIJA

Finansijske planove zadržite za sebe. Razmislite o tome šta je moguće i nemojte praviti potez koji predstavlja neizvesnost ili koji pokreće neko u koga nemate poverenja. Uradite svoj domaći zadatak, ali na kraju, verujte sebi, a ne nekome ko želi da vas iskoristi. 

RIBE 

Poslušajte stručnjake i shvatite šta vam najbolje odgovara. Što se tiče investicija, bolje je da sledite svoje instinkte i da se držite onoga što znate da je sigurna stvar. Ne dozvolite da vas emocije koštaju. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x