DNEVNI HOROSKOP: OVNOVI DA UŽIVAJU U ONOME ŠTO RADE, ŠKORPIJE DA NE ODUSTAJU

Ovnovi bi trebalo da uživaju u onome što rade, Škorpije da ne odustaju, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 04.03.2023.


OVAN

Stavite svoje srećno lice i radite nešto u čemu uživate. Druženje će vas podstaći da se povežete sa ljudima od interesa i napravite planove putovanja koji vode ka ličnim ili profesionalnim prilikama. Romantika, promena načina života i lične potrage su vam na putu. 

BIK

Imaćete problema da odlučite ko je od poverenja. Ne dozvolite svojim emocijama da vode predstavu. Uz malo kreativnog doprinosa, možete doći do ideja koje nude nadu u bolju budućnost. Budite onaj koji će napraviti razliku. 

BLIZANCI 

Probajte nešto što vas čini privlačnim. Potrudite se da pomognete drugima i vidite koliko to obogaćuje vaš život. Ne verujte napadnim pojedincima koji koriste lažne informacije da bi vas ubedili da učinite nešto impulsivno ili sumnjivo. Fokusirajte se na lični rast, a ne da budete sledbenik. 

RAK

Pregledajte svoje mogućnosti i razmislite šta možete učiniti da poboljšate svoj život, položaj i izglede. Ne zadržavajte se; delite informacije, razjasnite šta vam je važno i nemojte se oslanjati na nečiju taktiku ubeđivanja da vas odvede na krivi put. Izbegavajte preterane ljude. 

LAV

Pokažite šta možete da ponudite, a ostali će se okupiti da gledaju vašu prezentaciju. Imate mogućnost da bukavlno očarate  ljude ako prikažete obostranu korist vaše ideje. Proverite svoje motive; ne pristajete na promene iz emotivnih razloga. Romantika je u porastu. 

DEVICA

Pozdravite promenu i iskoristite priliku da povećate profit i finansijsku stabilnost. Učestvujte u procesu i dobićete lidersku poziciju. Ne dozvolite da vas neobičan predlog zbuni. Držite se osnova i pratite. 

VAGA

Možda mislite da ste na pravom putu, ali primamljiva prilika će vas naterati da dovedete u pitanje pravac koji ste izabrali. Pratite tačke i vidite kuda vode pre nego što uložite više vremena i novca u nešto. Mala promena može napraviti razliku.

ŠKORPIJA

Očekujte kašnjenja ili smetnje, ali nemojte usporavati ili odustajati. Potražite genijalne načine da predstavite i promovišete ono što želite da radite i polako ali sigurno ćete dobiti prihvatanje. Promena koju napravite će uticati na vaš životni aranžman. 

STRELAC 

Ništa ne prepuštajte slučaju. Odbbacite svakog ko pokušava da se umeša u vaš život ili planove. Držite se blizu kuće i pratite svoju potrošnju i imovinu. Negujte smislene odnose. 

JARAC

Uklonite misteriju oko situacije i tada ćete znati kako da postupite. Provedite manje vremena pokušavajući da impresionirate, a više otkrivajući šta drugi rade i kako vam to može koristiti. Ne rizikujte svoje zdravlje, dobrobit ili reputaciju. 

VODOLIJA

Zategnite labave krajeve pre nego što pristanete da preuzmete nešto ili promenite u nečiju korist. Redizajnirajte način na koji želite da se vaš život i veze odvijaju i napravite promene kod kuće koje će se poklapati sa vašim planovima. 

RIBE

Prijavite se za nešto što vam nudi putokaz ka emocionalnom, fizičkom ili profesionalnom cilju koji želite da ostvarite. Promena načina na koji zarađujete ili rukujete novcem će odrediti koliko dobro radite; manje emocionalne potrošnje će vam dati veću finansijsku slobodu. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x