DNEVNI HOROSKOP: OVNOVI DA USPORE, RAKOVI DA PREUZMU INICIJATIVU

Ovnovi bi trebalo da uspore, Rakovi da preuzmu inicijativu, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 08.03.2023. godine.


OVAN

Usporite, smislite najbolji način da održite ono na čemu ste se toliko trudili da postignete i ne dozvolite nikome da stane između vas i vašeg cilja. Imati viziju tunela i ciljati svoje veštine kako biste stvari obavili na vreme će se isplatiti. 

BIK

Iskoristite svoje iskustvo i znanje kako biste stekli uvid u donošenje pozitivnih promena za sebe, nekoga koga volite ili stvar koja vas brine. Pozovite ljude koji su dobrotvori i koji imaju potrebne sposobnosti da pomognu.

BLIZANCI 

Udaljite se od bilo koga ko pokušava da vas ubedi. Uložite svoj novac, vreme i trud u ličnu korist, samousavršavanje i da budete i radite najbolje što možete. Čuvajte sve promene koje napravite u tajnosti dok ne budete spremni da ih predstavite.

RAK

Preuzmite inicijativu da preuredite svoj prostor u skladu sa svojim potrebama. Imati određeno područje za istraživanje mogućnosti će dovesti do prozora mogućnosti. Zajedničko preduzeće će vas dovesti u iskušenje, ali prvo se potrudite i razmislite o tome da radite sami.

LAV

Ne dozvolite da vas ono što drugi rade zbuni ili da osetite da morate da sledite njihov primer. Romantične prilike su očigledne, ali mogu ometati prethodne obaveze. Razmislite o svojoj situaciji i pravnim problemima pre nego što preuzmete rizik koji može da ugrozi vašu reputaciju ili položaj.

DEVICA

Ignorisanje situacija koje morate da rešite pogoršaće stvari. Istupite, recite šta vam je na umu i primenite sve potrebne promene da biste izbegli nesklad i promovisali stvari u kojima najviše uživate. Pokupite informacije i veštine koje nude lični rast.

VAGA

Uđite u zamah stvari i tražite prilike da proširite krug prijatelja. Odlazak na jednodnevni izlet, poseta prijatelja ili rođaka ili učenje nečega što će doprineti vašem fizičkom blagostanju ili podstaći profesionalni dobitak je na dohvat ruke.

ŠKORPIJA

Potrudite se i pokažite svima šta nudite. Nemojte se prepustiti nekome ko pokušava da monopolizuje vaše vreme ili troši vaš novac. Recite "ne" lošem ponašanju i lošim uticajima. Koncentrišite se na ono što vam donosi radost.

STRELAC 

Držite se blizu kuće i ljudi koje volite. Odbijte da dozvolite nekom autsajderu da utiče na vaša uverenja ili da vas iskuša nečim što možda nije validno. Verujte i investirajte u sebe, a ne u nekoga ko pokušava da vas odvrati od vašeg novca

JARAC

Pronađite izlaz za svoju energiju, talenat i veštine, i naći ćete sreću i doneti dodatni novac. Kućna promena će vam smanjiti troškove, povećati udobnost i ublažiti stres. Obuzdajte skupe navike; držite novac u džepu.

VODOLIJA

Prilagodite se svom okruženju i situacijama i pripremite se na ustupke koji će pomoći drugima da se osećaju opušteno u pogledu izgleda. Ne odustajte od ljubavi ili nekoga koga više ne vidite. Posegnite, ponovo se povežite i razgovarajte o svojim namerama i osećanjima.

RIBE

Ništa se ne čini stabilnim, ali to može da ide u vašu korist ako zaobiđete kontroverzu i radite iza kulisa da biste stvari obavili na vreme. Pokazivanje poverenja će rezultirati podrškom i praktičnom pomoći. Partnerstvo će biti podvrgnuto ispitivanju.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x