DNEVNI HOROSKOP: OVNOVI PREUZIMAJU ODGOVORNOST, STRELČEVIMA JE POTREBNO STRPLJENJE

Pred Strelčevima je dan u kome će morati da budu strpljivi, vreme je da Ovnovi preuzmu odgovornost, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 11.04.2022.


OVAN

Preuzmite odgovornost i završite ono što ste započeli. Raščišćavanje nereda i briga o nerešenim pitanjima olakšaće vam teret i podići raspoloženje. Uradite nešto uzbudljivo i to će pokrenuti vašu maštu i postaviti vas na zdrav put.

BIK

Prećutni potez neće pomoći stvarima. Budite konkretni u pogledu svojih očekivanja i onoga što ste spremni da ponudite zauzvrat. To može izazvati emocije, ali to će vam pomoći da brzo rešite probleme. Budite jasni i dobićete rezultate.

BLIZANAC

Vodite računa o sebi i svojim obavezama. Učinite promenu u načinu na koji pristupate situacijama kako biste bili sigurni da ćete ublažiti stres. Umereni plan će vam omogućiti slobodu da manipulišete ishodom ako je potrebno. Uradite posao sami da biste izbegli razočarenje.

RAK

Oslonite se na ljude koji imaju veštine koje dopunjuju ono što imate da ponudite. Sastavljanje tima će vam pomoći da se snađete u rešenjima i oslobodite vreme koje ćete provesti sa voljenim osobama ili baviti se hobijem koji vam donosi radost.


LAV

Držite se onoga što znate i radite najbolje. Izbegavajte da se mešate u nešto što narušava vaš život ili šteti vašoj reputaciji. Koncentrišite se na finansijska pitanja i pobrinite se da dobijete najviše za svoj novac. Ne dozvoli nikome da vas iskoristi.


DEVICA

Napravite suptilne promene. Pokušajte da razumete šta drugima treba. Uzmite u obzir kako najbolje da ugradite ono što želite u scenario bez omalovažavanja nekoga ko računa na vas. Održavanje mira pomoći će vam da ispunite svoja očekivanja.


VAGA

Posegnite do ljudi koji imaju šta da ponude. Prikupite informacije i podelite svoje misli. Ne dozvolite da se lenjost pojavi kada se stvari dešavaju jer će to dovesti do razočarenja onih koje želite da impresionirate. Podelite ideje sa istomišljenicima.


ŠKORPIJA

Pogledajte svaku mogućnost i situaciju; smislićete jedinstven način da svi budu srećni. Ne dozvolite emocijama da prevladaju ili da izazovu nepotrebnu zebnju. Nastojte da budete svesni drugih bez žrtvovanja onoga što je vama značajno

STRELAC

Samo polako. Biti nestrpljiv je najskuplje. Dajte sebi vremena i pri kupovini potražite isplativije ili sačekajte dok ne budete mogli da platite nešto bez da morate da se zadužujete. Ne verujte ubedljivom prodajnom predlogu.

JARAC

Razmislite o stvaranju promena kod kuće zbog kojih ćete se osećati opuštenijei. Razgovor sa nekim vama bliskim pomoći će vam da rešite problem koji vas muči. Iskrenost je najbolja politika kada je u pitanju zajednički život.

VODOLIJA

Ne donosite brze odluke o stvarima u kojima ste u nedoumici. Rzmotrite stvari, ali nemojte biti skloni da napravite potez samo zato što neko želi  da bude po njegovom. Obratite pažnju na ono što vam je važno i pogledajte logistiku uključenu u postizanje vašeg cilja.

RIBE

Procenite svoju poziciju, finansije i nivo stresa i smislićete strategiju za smanjenje anksioznosti izgradnjom sigurne i čvrste baze. Imati plan će vas ohrabriti da mudro planirate budžet i odbacite iskušenje.

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x