DNEVNI HOROSKOP: POZITIVAN STAV DANAS ĆE REŠITI PROBLEME VAGAMA, RIBE MOGU DA OČEKUJU FINANSIJSKU NAGRADU

Vage bi danas trebalo da zauzmu pozitivan sta kako bi izašle na kraj sa situacijama, pred Ribama je dan u kome mogu da očekuju finansijsku nagradu, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 5.10.2022.

OVAN

Posmatrajte šta drugi rade i kako će to koristiti vašoj zajednici, pa ćete osmisliti efikasan plan. Uradite svoj deo posla i postaćete osoba koju slede. Strukturirajte ono što se dešava da biste pomogli drugima i steći ćete saveznike.

BIK 

Budite sigurni da su vaša obećanja izvodljiva pre nego što se obavežete. Odvojite vreme da smislite načine da poboljšate ishod. Inteligentan, ali inovativan plan će vas odvesti tamo gde želite. Novi počeci će pokrenuti vašu maštu i pružiti nadu. 

BLIZANCI

Biće vam potrebna tunelska vizija u pogledu posla i profesionalnog napredovanja. Ne štedite emocionalno, finansijski i mentalno kada je u pitanju ono što želite. Oslonite se na sebe da biste izbegli razočaranje. Napravite jedinstvene planove sa nekim koga volite i emocionalna stabilnost će prevladati.

RAK 

Iskoristite iskustvo zajedno sa maštom i naći ćete način da ostvarite ono što želite. Uložite svoju energiju tamo gde je važna. Posvetite se rasčišćavanju prostora u kući, upoređujte cene pre nego što donesete odluku o kupovini. 

LAV

Nemojte se savijati jer neko vrši pritisak na vas. Ostanite na svom mestu i promenite sve što će učiniti razliku ili doprineti nečemu što želite da poboljšate. Podići će vaš ego. Pozabavite se svojim izgledom i negujte smislene odnose.


DEVICA

Razgovarajte o tome šta želite i kako planirate da napredujete i moći ćete da napravite promene koje odgovaraju vašim potrebama. Prilagođavanje načina života otvoriće put ka boljim danima koji su pred vama.

VAGA 

Istaknite sve što možete i očarajte svakoga na koga naiđete. Pozitivan stav će vas odvesti dalje od pritužbi ili kritika. Pogledajte šta je moguće i uključite posao i zadovoljstvo u svoj dan kako biste uravnotežili negativnost i neizvesnost. 

ŠKORPION 

Ne uzimajte ništa zdravo za gotovo niti očekujte da će drugi održati svoju reč. Budite spremni da uradite stvari sami i da preuzmete zasluge koje vam pripadaju. Budite prijemčivi za informacije koje dobijete od nekoga ko je upućen. Nemojte previše trošiti ili rizikovati svoje zdravlje. 

STRELAC 

Imate više toga nego što mislite. Izvucite sve graničnike i krenite punom brzinom napred. Razgovarajte o svojim namerama, privucite ljude nečim da doprinesu i napravite promenu koja nudi slobodu da ostvarite svoj san. 

JARAC

Očigledna je neobična promena u načinu na koji rukujete novcem ili zarađujete za život. Budite pametni i formulišite plan koji ima dugoročne finansijske koristi. Preseljenje ili poboljšanje doma je moguće, ali je takođe potrebno pažljivo praćenje. Zaštitite svoje zdravlje i blagostanje. 

VODOLIJA

Ne dozvolite da vas sruši ono što drugi rade ili govore. Razmislite šta će vas usrećiti i usmerite svoju energiju ka poboljšanju vašeg doma, odnosa i ličnog razvoja. Procenite svoje finansije i idite napred sa samopouzdanjem. Romantika je pred vašim vratima. 

RIBE 

Držite se svojih tajni, budite dobar slušalac i saznajte gde se nalazite pre nego što otkrijete svoje namere. Koristite svoje veštine da poboljšate nedovršene stvari. Očekuje vas finansijski dobitak.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x