DNEVNI HOROSKOP: PRED JARČEVIMA SU PROMENE, PRED RIBAMA DAN ZA PREISPITIVANJE

Jarčevima će danas prijati promena, Ribe bi trebalo da izdvoje vreme za preispitivanje, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 11.10.2022. godine.


OVAN

Verujte u svoju snagu, sposobnost i hrabrost da to uradite ono što ste naumili  i obavite stvari na vreme. Sagledajte širu sliku i to će dati uvid u mogućnosti. Razgovarajte sa nekim ko vas je uvek podržavao i to će vam pomoći da odlučite šta dalje. 

BIK

Zadržite novac, stvari i ideje za sebe. Prikupite informacije, pripremite se za promene i dogovorite se da provedete vreme sa nekim ko vam pomaže da zadržite pozitivan stav. Nemojte se prepustiti spoljnim uticajima. Uradite ono što je najbolje za vas. 

BLIZANCI

Uložite energiju tamo gde je važna. Vodite računa o poslu i ništa ne prepuštajte slučaju. Zadajte sebi zadatke i izbegavajte iskušenja. Ažurirajte svoje znanje i veštine kako biste odgovarali onome što je u trendu. Uradite sve što je potrebno da održite reputaciju zvezde.


RAK 

Uključite se u nešto što će vam dati platformu da podelite svoje misli ili fizičke veštine. Vaš uticaj na nekoga će pomoći da dođe do promena u vašoj zajednici ili među ljudima koji vas okružuju. Recite šta misliš i uradite svoj deo posla. 

LAV 

Problemi će se pojaviti kod kuće ako  promenite raspored ili uradite nešto što se svih tiče bez prethodnog odobrenja. Partnerstvo će doživeti različita mišljenja i zahtevaće strpljenje i naporan rad kako bi se izbegla svađa. Ne rizikujte svoje zdravlje ili bogatstvo.

DEVICA 

Pazite kako delegirate posao, inače će vas  možda na kraju napustiti neko od koga najmanje očekujete. Ne verujte nikome sa informacijama koje su osetljive i nikome ko vas požuruje. Budite svesni šta drugi rade ili govore. 

VAGA

Bićete mentalno napeti. Proučite nešto čime želite da se bavite i bićete na dobrom putu da ostvarite ono što želite. Društveni događaj će vam omogućiti pristup ljudima koji vas mogu prosvetliti o stvarima o kojima niste razmišljali. 


ŠKORPIJA

Idite glavnim putem, bez obzira na put koji drugi izaberu. Ne ograničavajte ono što možete da uradite davanjem nerealnih obećanja nekome ko ne bi učinio isto za vas. Držite na oku svoj cilj i svoj novac na sigurnom mestu.

STRELAC 

Provedite vreme sa nekim ko je bio tu za vas. Saslušajte pritužbe i ponudite rešenja. Praktična pomoć će biti cenjena, a nagrade će biti bolje nego što se očekivalo. Ne delite informacije koje dobijete ili će vas neko okriviti što ste neodgovorni.

JARAC 

Promena će vam ulepšati dan. Promenite svoju rutinu i uključite se u nešto što nudi drugačiji pogled na život, ljubav i sreću. Prepustite se potrazi koja pomaže cilju koji vas brine. Iskoristite svoje znanje i šarm i neko će vam izaći u susret.. 

VODOLIJA

Pokrenite se i ne zaustavljajte se dok ne budete zadovoljni rezultatima. Ne dozvolite da vam bilo ko pokvari dan ili da vam stane na put. Koncentrišite se na ono što vam prija i podstiče vas da poboljšate ravnotežu između posla i zabave. 

RIBE

Manje drame poboljšaće vam dan. Zaobiđite nečiju osvetu ili prevaru tako što ćete se fokusirati na sebe i na to kako izgledate. Odvojite vreme da saznate šta je to što doprinosi da se osećate dobro u vezi sa sobom i načinom na koji živite. Romantika je u porastu.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x