DNEVNI HOROSKOP: RAKOVI BI TREBALO DA SE OKRENU SEBI, VODOLIJE DA PAZE DA NE BUDU ISKORIŠĆENE

Pred Rakovima  je dan u kome bi bilo dobro da se okrenu sebi, Vodolije moraju da vode računa o osobama koje žele da ih iskoriste, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 16.04.2022.

OVAN

Ostanite pri svome i završite ono što ste započeli. Podelite svoje misli i budite strastveni u vezi sa onim što želite. Iskoristite svoj uvid da biste se kretali na svom putu do pobede. Ne odustajte dok sve ne bude na mestu.

BIK 

Privatne stvari zadržite za sebe. Izbegavajte osetljiva pitanja ili razgovore sa saradnicima. Potražite originalne načine da podržite prijatelja u nevolji. Podelite svoja osećanja sa nekim koga smatrate izuzetno bliskim i u koga imate poverenje. Romantika je u zvezdama. 

BLIZANCI

Posetite mesta koja vam daju priliku da podelite ideje i razgovarate sa nekim ko ima nešto da ponudi.Sve dogovore pretočite na papir. Obratite pažnju na detalje i pratite svoje planove. 


RAK

Ne uzimajte k srcu ono što drugi rade ili govore. Neka vaši razgovori budu lagani, budite dobar prijatelj i slušalac. Fokusirajte se na lični rast, fizičku kondicija i zdrav stav. Okrenite se sebi.

LAV 

Vodite računa o kućnim stvarima i budite pažljivi prema svojim najmilijima. Način na koji se nosite sa situacijama će odrediti kako će drugi reagovati na vas. Stav živi i pusti druge da živi će pomoći. Proverite informacije pre nego što ih prosledite. 

DEVICA 

Odvojite dodatno vreme da biste bili spremni za finansijska, ugovorna ili profesionalna pitanja. Razgovarajte o svojim idejama i namerama sa nekim koga poštujete i volite. Uzmite sve u obzir. Romantika je favorizovana. 

VAGA

Rešite nedovršene poslove koji mogu izazvati emocionalni stres. Ništa nije vredno upuštanja u borbu sa nekim koga voliš. Čuvajte mir i budite spremni da se povučete kako biste bili sigurni da niko ne bude povređen. Pozitivan stav će pomoći u odvraćanju svađe. 

ŠKORPIJA

Držite se blizu kuće i preuredite svoj prostor u skladu sa svojim potrebama. Promena tempa će vas ohrabriti da sledite put koji smatrate primamljivim. Pretvorite svoj san u nešto konkretno i živite život na svoj način. 

STRELAC 

Budite pažljivi kome se poveravate ili sa kim delite lične podatke ako želite da zaštitite svoju reputaciju i emocionalno blagostanje. Ne prihvatajte da investirate u nešto što vam ne koristi iz prve ruke. Koncentrišite se na lični rast. 

JARAC

Druženje sa prijateljem ili rođakom dovešće do emotivnog sukoba. Uložite napore u sortiranje načina na koji se bavite svojim životnim, finansijskim i poslovnim ciljevima. Promena nekih stvari kod kuće bi vam prijala.

VODOLIJA

Uložite više vremena i novca u sebe i svoje ideje. Ne dozvolite da vas ono što drugi kažu spreči da izvršite svoj plan. Prijateljsko ponašanje će odbiti negativnost i pojedince koji pokušavaju da vas iskoriste.

RIBE

Napetost će rasti ako previše pažnje budete obraćali na nekog autsajdera, a nedovoljno na nekoga ko vam je blizak. Ponovo razmislite o svom sistemu vrednosti i shvatićete promene koje su potrebne da biste poboljšali svoj život i sposobnost da napredujete. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x