DNEVNI HOROSKOP: RAKOVI DA DRŽE EMOCIJE POD KONTROLOM, RIBE DA ISKORISTE SVOJU MAŠTU

Rakovi bi danas trebalo da drže svoje emocije pod kontrolom, dok je za Ribe važno da iskoriste svoju maštu kako bi privukle podršku, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 23.08.2022.


OVAN 

Obratite više pažnje na to kako se predstavljate. Ne dozvolite da problemi kod kuće ili na poslu utiču na to koliko dobro radite u celini. Posvetite se prednostima i nedostacima u svom životu i prilagodite ono što vam ne odgovara.  

BIK 

Ne dozvolite da vas zbuni ono što drugi rade. Nemojte biti sledbenik kada idete putem koji vam najviše odgovara tamo gde pripadate. Uložite svoju energiju u fizički obavljanje stvari umesto da se trudite da radite ono čemu drugi teže. 

BLIZANCI 

Oslonite se na svoj intelekt da biste se snašli kroz današnji dan i sastanke. Vodite računa o ličnim poslovima koji mogu uticati na vašu reputaciju ili finansijski položaj. Prikupite informacije i izradite strategiju. 

RAK

Dvaput proverite informacije pre nego što preterate. Emocije će izmaći kontroli ako reagujete prerano. Koncentrišite se više na samousavršavanje, a manje na pokušaje da promenite druge. Uložite svoju energiju u oslobađanje gotovine i život u okviru svojih mogućnosti. 

LAV

Vrata će se otvoriti ako budete uporni. Uradite svoj domaći zadatak i pripremite nepogrešiv plan. Ne gubite iz vida šta je izvodljivo, bez obzira na to šta drugi predlažu. Držite se onoga što ima najviše smisla i doneće najveći prinos. 


DEVICA

Razumevanje i saosećanje će vam pomoći da zamislite rezultate koje želite da postignete. Koristite moć govora, a ne mišića, da vam pomogne da sprovedete ono što želite. Ne oklevajte da zakoračite na lidersku poziciju. Budite oni koji će napraviti razliku. 

VAGA 

Dobro proučite svaki detalj pre nego što verbalizujete svoje misli ili potpišete ugovor. Ne dozvolite  da vaše emocije ometaju vaše odluke ili utiču na to kako se nosite sa kolegama, nadređenima i protokolom koji se odnosi na posao. Zaštitite svoju reputaciju, zdravlje i finansijsko blagostanje. 

ŠKORPIJA

Razmislite o onome što vam je važno i napravite aranžmane koji će se uklopiti u vaš raspored. Ne dovodite sebe u poziciju opasnosti. Ne radite stvari koje donose rizik po zdravlje, danas posebno izbegavajte aktivnosti koje mogu dovesti do fizičkih povreda.

STRELAC

Postavljajte pitanja, rešavajte zbunjujuće probleme i gledajte iz svakog ugla pre nego što donesete odluku. Posvetite više vremena istraživanju i postavljanju smernica koje će vam pomoći da izbegnete greške. Stavite svoj novac i ličnu dokumentaciju na sigurno mesto. 

JARAC 

Naći ćete informacije koje će vam pomoći da donesete informisanu odluku u vezi sa investicijama, ugovorima ili zdravstvenim problemima. Otvorite razgovor sa stručnjakom i razjasnite sve zablude o tome šta želite, i osećaćete se opušteno u pogledu onoga što sledi. 

VODOLIJA

Delujte brzo, ali ne gubite iz vida istinu, kako se osećate i kako možete da se zaštitite od bilo koga ko pokušava da vas natera u nešto što nije u vašem najboljem interesu. Vodite računa o svom zdravlju i emocionalnom blagostanju. 

RIBE 

Koristite maštu i smislićete plan koji će privući podršku nekoga ko nudi nešto retko. Izbegavajte neslaganje sa kolegama, prijateljima ili rođacima. Preuzmite kontrolu i izbegavajte razočaranje. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x