DNEVNI HOROSKOP: RAKOVI DA IZAĐU IZ ZONE KOMFORA, VAGE DA UČINE NEŠTO LEPO ZA NEKOGA

Rakovi bi danas trebalo da izađu iz zone komfora i biće iznenađeni, Vage bi trebalo da učine nešto lepo za nekoga i to že im se višestruko vratiti, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 13.12.2022.


OVAN 

Iskrenost je najvažnija za uspeh. Neka vam intuicija pomogne da donesete bolje odluke. Ići ćete napred ako verujete  u ono što znate i možete. Ne budite stidljivi; u redu je raditi stvari drugačije. Lična korist je na dohvat ruke. 

BIK 

Potražite jedinstven način da iskoristite svoje talente. Sprovedite promenu umesto da pričate o tome šta želite. Obratite pažnju i proverite činjenice pre nego što verujete ili dozvolite nekome da ima nadležnost nad onim što se dešava. Kontrolišite svoju sudbinu. 

BLIZANCI 

Pažljivo birajte reči. Nemojte zbunjivati druge tako što ćete zaobilaziti probleme koje treba rešiti. Pokažite zahvalnost, ali ne dozvolite nikome da vas iskoristi. Dobra radna etika će vam pomoći da završite ono što ste započeli. Držite se svoje reči.

RAK

Napravite korak van svoje zone komfora i bićete iznenađeni onim što ćete otkriti. Promena će vam pomoći da vidite stvari drugačije i podstaći vas da učestvujete u događajima koji mogu poboljšati vašu zajednicu. Izrazite svoje mišljenje. 

LAV 

Obezbeđenje će vam smiriti um. Počnite tako što ćete izgraditi čvrstu osnovu. Ne dozvolite autsajderima da ograniče ono što pokušavate da postignete. Prepoznajte ko je u vašem uglu, a ko je prepreka. Ne gubite vreme na svađu. 

DEVICA 

Iskoristite predlog. Informacije koje prikupite dok se družite pomoći će vam da odlučite šta je najbolje za vas. Promena mišljenja će dovesti do promene u vašem srcu. Vreme je da imate drugi pogled na ljude oko vas, možda otkrijete nešto lepo

VAGA

Učinite nešto lepo za nekoga, a nagrada će nadmašiti vaša očekivanja. Jednostavan gest ili predlog će otvoriti razgovor koji vodi do mogućnosti zarade. Lični rast će vas promeniti. Romantika je u zvezdama. 

ŠKORPION

Pokažite saosećanje i ponudite pomoć. Ljubazan gest će pomoći vama koliko i onima kojima pomažete. Postavite visoke standarde i ispunite svoja očekivanja. Mešajte posao sa zadovoljstvom i napredak će uslediti. Izbegavajte zdravstvene rizike. 


STRELAC

Nemoj da se šalite sa situacijama. Budite otvoreni za predloge i voljni da probate nešto novo. Optimistički stav će preseći svaki nesporazum ili napetost koja se pojavi. Uložite vreme i novac u svoje okruženje i ažurirajte svoje veštine. Romantika će vas pokrenuti. 

JARAC

Držite život jednostavnim i izbegavajte iskušenja. Način na koji se ponašate prema drugima uticaće na vaše finansije. Ponudite predloge, ali ne plaćajte za nečije greške i ne pokušavajte da kupite ljubav. Imate više opcija nego što mislite. Preuredite svoj prostor i sledite lične ciljeve. 


VODOLIJA 

Suprotnosti se privlače. Pre nego što posumnjate u druge, okrenite se ka sebi. Nemojte se pridržavati ili prilagođavati promenama koje ne odgovaraju vašim potrebama. Šetajte sami ako je to ono što je potrebno da biste dobili ono što želite. Romantika je favorizovana. 

RIBE 

Vaša strast će vas nadjačati i postaviti standard za ono što sledi. Donesite promene koje vas uzbuđuju i motivišu da radite stvari koje vas podstiču da kreativno koristite svoje veštine. Društveni događaj će vam omogućiti da stvari vidite drugačije. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x