DNEVNI HOROSKOP: RAKOVI DA KONTROLIŠU EMOCIJE, STRELČEVI DA USPORE

Rakovi bi trebalo da kontrolišu emocije, Strelčevi da uspore, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 09.04.2023


OVAN
Dobro razmislite o stvarima. Ako delujete iz emotivne pozicije, pravićete greške. Neko će zanemariti da vam da dovoljno informacija koje su vam potrebne da donesete ispravnu odluku. Ne otkrivajte svoje namere dok ne budete sigurni da možete da ih pratite.

BIK
Razmislite šta drugi očekuju od vas i potrudite se da premašite ocenu izvrsnosti. Budite verni sebi i svojim uverenjima kada imate posla sa ljudima koji imaju različite ideje i mišljenja. Postavite ciljeve koji promovišu rast i bićete sjajni.

BLIZANCI
Obratite pažnju na sugestije, ali ne isključujte ono na šta vas stomak tera da uradite kada se suočite sa teškom odlukom. Ništa nikada nije savršeno, ali pratite sebe. Otkrićete put koji vam može pomoći da postignete svoj cilj.

RAK
Ne dozvolite da vam emocije stvaraju nestabilnost. Budite otvoreni za sugestije i stavite svoju energiju iza ideja koje imaju suštinu. Promena će ispasti bolje nego što se očekivalo i daće vam podsticaj koji vam je potreban da biste druge uključili u svoje planove.

LAV
Gledajte šta se dešava oko vas i prilagodite se kako biste bili sigurni da možete iskoristiti svaku priliku koja vam se pruži. Budite svesni šta drugi žele, ali ne dozvolite da njihove odluke utiču na vaše. Uradite samo ono što je bitno za vas.

DEVICA
Investirajte u nešto što vam donosi radost i to će vam promeniti život. Promena ili uživanje u novom pejzažu će vam podići raspoloženje i podstaći vas da se povežete sa ljudima koji dele vaša uverenja i principe. Istaknuta je lična korist.

VAGA
Razmislite o svom životnom stilu i kućnom okruženju i šta možete da uradite da biste poboljšali svoj život. Ne dozvolite da novac potisne vaše snove; sastavite budžet ili plan koji će vam pomoći da postignete svoj cilj. Organizacija i disciplina će se isplatiti.

ŠKORPIJA
Radite do kasno, a ono što postignete će vam smiriti um. Razvićete majstorski plan koji će vas ohrabriti da bolje rešavate svoje finansije, zdravlje i ugovorna pitanja. Pozitivna promena vam je na putu.

STRELAC
Usporite, pogledajte kuda idete i razmislite pre nego što progovorite. Vaš uvid i resursi vas neće izneveriti ako svoje odluke podupirete ozbiljnim pristupom. Organizujte svoj prostor i donirajte ono što vam više nije potrebno.

JARAC
Ne dozvolite da vam emocije pokvare dobru stvar. Budite dobar slušalac i uzdržite se od preuzimanja glavne reči. Način na koji se ponašate prema drugima i delegiranje odgovornosti će poboljšati vašu reputaciju i podstaći druge da vas poštuju i pridržavaju se vaših predloga

VODOLIJA
Pustite druge da se sami snalaze dok se vi brinete o onome što je vama važno. Ponovo procenite kako zarađujete za život i kako rukujete novcem, i smislićete plan koji će vam pomoći da postignete životni stil koji želite da živite.

RIBE
Usredsredite se na ono što želite i krenite u tom pravcu. Energija, entuzijazam i dobro osmišljene ideje neće razočarati. Podelite ideje i ciljeve sa ljudima koji mogu da vam pomognu. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x