DNEVNI HOROSKOP: RAKOVI DA POTRAŽE NEŠTO ŠTO IH INTRIGIRA, VODOLIJE DA SE KLONE SVAĐE

Rakovi bi danas trebalo da potraže nešto što ih intrigira, Vodolije da se klone svađe, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 27.08.2022.


OVAN 

Naći ćete put koji vodi ka sreći kada se vaš glas čuje i budete verni sebi. Samousavršavanje će vas prosvetliti i podstaći da pozitivno okrenete svoj život, ljubav i dostignuća. Romantika je favorizovana. 

BIK

Pažljivo pratite promene. Nemojte se osećati obaveznim da sledite nekog ako se ne slažete sa njim. Uložite svoju energiju u nešto što će vam pomoći da napredujete. Obrazovne aktivnosti će vas ohrabriti da krenete u pravcu koji ima više značenja. 


BLIZANCI

Ne delite osetljive informacije. Izbeći ćete neželjena pitanja ako svoj lični život držite misterijom. Usredsredite se na ono što vam izmami osmeh na lice bez iscrpljivanja bankovnog računa. Ne verujte nekome kada je u pitanju vaš novac i ne dozvolite da drugi upravljaju njime.

RAK 

Uronite u nešto što vas intrigira. Dajte svojoj kreativnosti slobodu da istražite mogućnosti. Učite kroz posmatranje, pokušaje i greške i od stručnjaka. Budite inteligentni, brzi u reagovanju i posvećeni onome što želite da postignete. 

LAV

Ne preuzimajte previše fizičkih ili finansijskih obaveza. Uložite svoj trud tamo gde donosi najveći povrat. Ne gubite vreme pokušavajući da ubedite druge da učestvuju u vašem planu. Radite svoje, pojačajte muziku i uživajte u vožnji. Prepustite se lepotama dana.

DEVICA 

Završite ono što ste započeli. Neko na koga mislite da možete da računate za dobar savet će vas zavesti ili izazvati nesigurnost. Ne stavljajte sebe u ranjivu poziciju. Uradite svoju stvar i kontrolišite izlaz. Nekada je bolje da sve uradite sami.

VAGA

Kontrolišite sebe. Obratite pažnju na to kako drugi reaguju na to što govorite i radite i otkrićete šta sledi. Pripremite se za promene, ali usvojite samo ono što je neophodno. Vreme je na vašoj strani. Romantični momenti danas mogu osvežiti dan ukoliko ste otvoreni za to. 


ŠKORPIJA

Brzina će dovesti do grešaka. Možda želite promenu, ali problemi će učiniti vaš cilj izazovnim za postizanje osim ako sve komponente nisu na mestu. Ne stavljajte se u kompromitujuću poziciju i ne rizikujte svoje zdravlje.

STRELAC 

Oslobodite prostor i nađite mesto za sebe kako biste  smestili ono što želite. Vreme je da posložite svoje stvari, da odbacite sve šo je višak. Neka lični rast, sreća i dobro zdravlje budu vaši prioriteti. 

JARAC

Razmislite više o tome šta imate, šta želite i kako da postignete svoj cilj. Ne čekajte da neko napravi prvi korak. Usredsredite se na željenu metu i ne dozvolite bilo kome da vas skrene sa vašeg puta.

VODOLIJA

Ne započinjite svađu. Budite dobar slušalac i ponudite pozitivne povratne informacije. Način na koji se ponašate pred drugima odražavaće koliko će vam biti lako da postignete svoj cilj. Potrošite manje i steći ćete mir. 

RIBE 

Posegnite do ljudi koji sa vama dele zajedničke interese; zajedno ćete doneti pozitivne promene. Uložute svoju energiju tamo gde ona ima najznačajniji efekat i distancirajte se od situacija koje sugerišu iskušenje i potencijalne nevolje. Recite ne preteranom uživanju.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x