DNEVNI HOROSKOP: RAKOVI DA PRATE SVOJE EMOCIJE, JARČEVI SNOVE

Rakovi bi danas trebalo da prate svoje emocije, Jarčevi svoje snove, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 01.03.2023.


OVAN 

Zadržavanje misli i osećanja će vas testirati. Dela govore više od reči, ali takođe mogu dovesti do sukoba sa onima koji se ne slažu sa vama. Ako želite da pobedite, ostavite emocije po strani i iznesite činjenice koje potvrđuju vašu tačku. 

BIK

Vreme je da preispitate svoje odnose i radnu etiku. Poravnajte se sa ljudima koji dele vaše mišljenje i napravite razliku koja promoviše pozitivne promene u vašoj zajednici. Potrudite se za jedinstvo, pravičnost i stvaranje sveta boljim mestom. 

BLIZANCI

Inteligencija i posvećenost dovešće do pobede ako ne dozvolite da se neko sa strane ne meša u vaše planove. Moderan novi izgled će vam podići raspoloženje i privući mišljenje nekoga ko vam može pomoći da prepoznate šta je moguće. Fokusirajte se na pomaganje drugima. 

RAK 

Pratite svoje emocionalne reakcije. Biće lako pogrešno protumačiti nečije reči ili gestove. Potražite odgovore i razgovarajte o mogućnostima sa nekim ko može da ponudi drugačiju perspektivu u pogledu dostupnih izbora. Ponovno okupljanje će razjasniti neizvesnost. 

LAV

Idite direktno kod stručnjaka pre nego što donesete odluku koja može uticati na vaše zdravlje, finansije ili emocionalno blagostanje. Zakoračite i uradite ono što najbolje radite i dobićete podršku i zamah koji je potreban da postignete svoj cilj. Romantika se podstiče. 

DEVICA 

Skakanje napred-nazad između onoga što želite i onoga za šta ste odgovorni biće vaš pad. Izaberite traku i ostanite u njoj do kraja. Ne bežite od promene kada biste trebali da prihvatite ono što dolazi sa voljom da uspete. 4 zvezdice

VAGA

Pokažite entuzijazam, učestvujte i napravite razliku. Udružite snage sa nekim koga volite i poštujete i zajedno ćete pronaći put koji vam donosi radost i zadovoljstvo. Pomaganje drugima biće iskustvo učenja koje će inspirisati vaše sledeće poglavlje. Romantika je favorizovana. 

ŠKORPIJA

Ispitajte svaki aspekt svog sledećeg poteza. Zadovoljstvo neće biti lako postići ako ste aljkavi, bliski ili emotivni. Možda nećete uživati u promeni, ali ona će okončati ono što vam više ne funkcioniše i doneti vam priliku. 

STRELAC

Dezinformacije će imati trajne posledice. Ne verujte nikome ko vam daje  savet. Postavljajte pitanja, pratite i zaključite na osnovu svojih nalaza. Iskrenost i poštenje će vas spasiti od sramote i gubitka. Koncentrišite se na ono što vam je važno. 

JARAC

Prigrlite priliku koja menja pravac. Izaberite ono što zadovoljava vašu dušu i sledite snove koji vam daju nadu. Dopunite veštine i kvalifikacije, ali ne gubite vreme tražeći nešto iz pogrešnog razloga. Uključite ono što najviše volite da radite. 

VODOLIJA 

Emocionalno trošenje oduzeće vam duševni mir. Obraćajući pažnju na troškove života, naći ćete način da smanjite troškove i uštedite. Izbegavajte ljude koji pokušavaju da vas nateraju da radite skupe i lične stvari. 

RIBE

Ne pravite galamu. Držite se blizu kuće i radite stvari koje umiruju vašu dušu i daju vam hrane za razmišljanje. Pozitivna promena će vas postaviti na put koji vas motiviše da eliminišete dramu iz svog života i zamenite je duševnim mirom i radošću. 

Autor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x