DNEVNI HOROSKOP: RAKOVI DA PRATE SVOJE SNOVE, STRELČEVI DA DOBRO PROVERE PONUDE KOJE DOBIJAJU

Rakovi bi danas trebalo da prate svoje snove, Strelčevi da dobro provere ponude, a šta vama poručuju zvezde, proverite u horoskopu za 28.09.2022.


OVAN 

Pristajanje na nešto iz pogrešnog razloga stvoriće unutrašnje nemire. Razmislite o ponudama, predlozima i posledicama pre nego što se uključite u nešto što od vas traži previše. Razmislite o svom cilju i promenite kurs ako je potrebno.

BIK

Uložite srce i dušu u profesionalne obaveze i budite taj koji će doneti pozitivnu promenu ili razliku u ishodu hitne situacije. Podelite svoje ideje i preuzmite brigu o tome da stvari obavite na vreme. Lična korist izgleda obećavajuće.

BLIZANCI

Prikriveni bes može vam pokvariti dan i planove. Kanalisanje vaše ljutnje u nešto konkretno će ublažiti stres. Dajte drugima priliku da isprave grešku pre nego što kažete nešto pogrdno. Zauzmite pozitivan, koristan pristup i izbegavajte previranja. 

RAK 

Pratite svoje snove, progovorite, pratite i završite ono što ste započeli. Na vama je da pokrenete svoje planove. Ne čekajte da se neko povuče. Biće vam teško da izbegnete kontroverzu. 

LAV 

Surfujte internetom za odgovore, sugestije i konsultujte stare prijatelje i kolege. Ponovno povezivanje sa nekim istomišljenikom će dovesti do nečeg novog i uzbudljivog. Saznajte sve što možete i naći ćete pozitivan način da iskoristite ove informacije. 

DEVICA

Pokrenite promenu zbog koje se osećate dobro i podstiče vas da činite više za druge. Ostanite fokusirani na ono što je važno i ne gubite iz vida ono što se dešava u vašem ličnom životu. Budite radoznali i postavljajte pitanja umesto da se ljutite. 

VAGA 

Idite velikim putem. Neka vas vaša savest vodi putem koji nudi samoću i duševni mir. Stavite snagu iza svojih briga i budite ti koji će napraviti razliku i pokrenuti druge. Oslobodite prostor pogodan za dugo radno vreme.  zvezdice

ŠKORPIJA 

Uložite energiju u akumulaciju onoga što vam je važno. Izgradnja bezbedne kućne baze i dovođenje u red vaših finansija pružiće vam mir i samopouzdanje da razgovarate o svojim namerama. Jedinstveni predlog će dovesti do rešenja. 

STRELAC

Dobro proverite da li vam se ne sviđa ponuda. Istraživanje će otkriti informacije koje će vam pomoći da nagnete trenutnu situaciju u svoju korist. Družite se i uskladite se sa ljudima koji vam mogu pomoći da poboljšate svoje veze i izglede. 

JARAC

Razmislite o stvarima i obratite pažnju na to gde novac odlazi. Prilagođavanje je kasnilo i može promeniti kako ili gde živite. Verujte svojim instinktima i sledite svoje srce. Romantika je danas pred vašim vratima.

VODOLIJA 

Imate pravu ideju u vezi sa investicijama i upravljanjem novcem, ali vaš tajming je loš. Oklevanje je krivac koji vam stoji na putu. Postavljajte pitanja, proveravajte činjenice i uradite ono što morate da biste napredovali. Neka se vaš sledeći potez računa. 

RIBE 

Dodajte nešto vizuelno ideji i zaokupite nečije interesovanje. Povežite se sa ljudima koji vas podržavaju i dobićete iskrene povratne informacije koje će vam pomoći da napravite čvrst i održiv predlog. Igrajte na sigurno i izbegavajte povrede ili loše navike. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x