DNEVNI HOROSKOP: RAKOVI DA PRESTANU DA ŽIVE U SVETU SNOVA, VODOLIJE DA BUDU ISKRENE

Rakovi bi danas trebalo da se probude iz sveta snova, Vodolije da budu iskrene, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 02.03.2023.


OVAN

Ego, preterano uživanje i loša komunikacija doprineće da problemi isplivaju na površinu. Razmislite dvaput pre nego što se borite sa nekim ko ne igra pošteno. Ponovo razmislite o svom planu igre, otvorite svoj um i potražite alternativna rešenja. Izaberite samousavršavanje umesto promene drugih.

BIK

Izbegavajte smetnje tako što ćete se potruditi da se slažete. Odbijte da vas tvrdoglavost sputava. Potražite alternativne načine da umirite druge i dobijete ono što želite. Ne budite najgori neprijatelj kada su ulozi visoki, a izazov veliki.

BLIZANAC

Okrenite ploču protiv nekoga ko traži previše i tražite nešto zauzvrat. Izjednačite teren, postavite standarde i bavite se samo onima koji su spremni da se pridržavaju pravila. Budite vođa, a ne sledbenik.

RAK

Prestanite da živite u svetu snova; pretvorite ono što želite u stvarnost. Na vama je da uradite posao ako želite da budete uspešni. Neka vas intuicija vodi i naći ćete svoj pravi poziv.

LAV

Čuvajte svoje planove u tajnosti dok ne ispeglate bore. Ograničite svoju potrošnju, ali povećajte svoje praktične napore kako biste bili sigurni da sve ide po planu. Doći će do promena u vezi sa finansijskim ili pravnim stvarima koje vam stoje na putu.

DEVICA

Pogledajte konkurenciju i prilagodite svoje planove da nadoknadite sve što može da ugrozi vašu poziciju. Ne plašite se da radite stvari drugačije. Vaša jedinstvenost će biti ono što vas izdvaja.

VAGA

Visoka energija je ključ da se stvari urade. Pretvorite svoju ljutnju u pokretačku snagu koja promoviše da date sve od sebe. Potražite priliku da putujete, provodite vreme sa svojim partnerom ili učestvujete u programu koji podiže vaše samopouzdanje.

ŠKORPIJA

Krenite jedinstvenim putem i oslobodite se dugova ili demona koji vas vuku. Popravite se, očistite svoju savest i prestanite da brinete o situacijama zbog kojih se osećate loše. Reci “ne” razdoru i “da” sreći i miru.

STRELAC

Provođenje više vremena negujući svoj lični život pomoći će vam da poboljšate svoje odnose. Možete napraviti poboljšanja kod kuće, ali nemojte se zaduživati da biste zadovoljili nekoga ko već previše očekuje od vas. Ravnoteža i jednakost čine dobro partnerstvo.

JARAC

Ne osećajte da morate da stanete na stranu; budite ljubazni posmatrači i dajte predloge koji nisu pristrasni. Udaljite se od onih koji ulepšavaju i zaobići ćete probleme koji se razvijaju. Promena počinje sa vama. Izaberite mudro.

VODOLIJA

Iskrenost je neophodna kada se radi o ličnim stvarima, ali kada su u pitanju poslovi i finansije, ostanite u pozadini, slušajte stručnjake i donosite odluke na osnovu činjenica i brojki. Pružanje lažnog utiska će vas koštati.

RIBE

Održavajte otvoren dijalog sa voljenim osobama kako biste bili sigurni da će to odbiti razdor i razočarenje. Ulijte svoje srce u pomaganje drugima, a ne u preterivanje. Ne zadržavajte se oko toga šta želite i kako planirate da ostvarite svoju želju, već radite na tome.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x