DNEVNI HOROSKOP: RAKOVI DA PRESTANU DA PRETERUJU, RIBE DA VERUJU SVOJIM INSTINKTIMA

Rakovi bi danas trebalo da izbegavaju preterivanja, Ribe da veruju svojim instinktima, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 03.03.2023.


OVAN

Prestanite da pričate i počnite da radite. Moraćete da reagujete brzo ako želite da nadoknadite što ste preuzeli previše. Priprema će zahtevati inovativnost i originalnost koji odgovaraju izazovima sa kojima se susrećete. Putovanja i romansa će dovesti do novih početaka. 

BIK

Nemojte da izostanete od cilja jer se niste dobro pripremili. Pregledajte svoje opcije, pozovite pouzdane saveznike i izaberite da svoj dom učinite mestom gde se svi osećaju prijatno da dele i upoređuju beleške. Grupni napori će utrti put do pobede.

BLIZANCI

Ignorišite šta drugi rade, ili ćete izgubiti iz vida ono što želite da postignete. Pomaganje drugima je divno, ali pre nego što nastavite, uverite se da se vaš trud ceni i da se njime postupa na odgovarajući način. Neko će poremetiti vaše planove ako budete previše poverljivi. 

RAK

Prestanite da preterujete; uključite ravnotežu u svoj život. Previše bilo čega će vas koštati na ovaj ili onaj način. Razmislite o tome šta želite i postupite u skladu sa tim i postići ćete svoj cilj. Suočite se sa smetnjama direktno i ne povlačite se. 

LAV

Niste sami. Pridružite se programima, grupama ili aktivnostima sa istomišljenicima i započnite nešto što smatrate zadovoljavajućim. Neko koga sretnete na putu će vam pomoći da prepoznate šta imate da ponudite i kako da usavršite svoje veštine. 

DEVICA

Odlučite da napravite pozitivnu promenu ako ste pronicljivi i učestvujete u onome što se dešava oko vas. Ne dozvolite da ono što drugi rade poremeti vaše planove. Sprovedite ono što želite da se desi i pustite druge da se sami brinu. Stavite svoje potrebe na prvo mesto. 


VAGA 

Iskoristite sve što vam se nađe na putu. Budite spremni da se okrenete kada je potrebno i promenite kurs usred toka. Oklevanje je neprijatelj, a poverenje u svoje instinkte, veštine i iskustvo odvešće vas u krug pobednika. Odugovlačenje ne vodi nikuda. 

ŠKORPIJA

Budite dobar slušalac i snalažljiv saradnik. Jedinstven pristup neće se svideti svima, ali ako vam dobro služi, to je najbolji put. Izbegavajte zajedničke poduhvate, zajedničke troškove i velika ulaganja. Izaberite putovanja ili kreativne aktivnosti koje promovišu promene. 

STRELAC

Stojte čvrsto i vidite gde se sleže prašina. Prijatelj ili kolega će vas odvesti na krivi put ako mu se pruži prilika. Usredsredite se na dom i porodicu i šta možete da uradite da biste sebi olakšali život. Romantičan gest će podstaći promenu načina života. 

JARAC 

Izbegavajte situacije koje su kompromitujuće. Ako preuzmete više nego što možete da podnesete ili dopustite nekome da vas iskoristi, koštaće vas emocionalno. Pogledajte svoj kućni budžet i napravite planove za sprovođenje promena koje podstiču vaš uspeh i emocionalno blagostanje. 

VODOLIJA 

Razmišljajte van okvira i naći ćete način da nadmudrite nekoga ko pokušava da manipuliše vama. Nemojte praviti potez ili promenu iz pogrešnog razloga. Izaberite svoj put na osnovu svog cilja, a ne nečijeg drugog. Nemojte previše trošiti da biste ostavili utisak. 

RIBE

Budite originalni u pristupu životu, ljubavi i sreći. Možete postići svoje ciljeve ako se ne plašite da krenete putem kojim se ređe ide. Verujte svojim instinktima, promenite ono što vam se ne sviđa i idite u pravcu koji vam izmami osmeh na lice. 5 zvezdica

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x