DNEVNI HOROSKOP: RAKOVI DA UBLAŽE BES, DEVICE DA SE ODMORE

Rakovi bi danas trebalo da ublaže bes, a Device da se odmore, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 18.03.2023.

OVAN 

Ne delite lične podatke. Odvojite vreme i prođite kroz proces, troškove koji su uključeni i ono što pokušavate da postignete. Uverite se da vaše odluke nisu zasnovane na emocijama ili pokušajima da ugodite nekom drugom osim sebi. Uradite ono što je najbolje za vas. 

BIK 

Imaćete problema da se odlučite u vezi sa emocionalnim problemima. Razgovarajte sa nekim kome verujete o prednostima i nedostacima nečega što vas dovodi u iskušenje i dobićete drugačiju perspektivu u vezi sa vašim opcijama. Nemojte previše trošiti ili dozvoliti da neko drugi upravlja vašim gotovinom. 

BLIZANCI

Strastven pristup svemu što radite daće vam izdržljivost koja vam je potrebna da postignete svoj cilj, ali će takođe privući ljubomoru i mešanje. Sam rad će vas zaštititi od bilo koga ko pokuša da vam ukrade početni udarac. 

RAK

Podelite svoja razmišljanja. Pokrenite plan koji je finansijski u okviru vaših mogućnosti, ali kreativno jedinstven i koji je teško odbiti. Distancirajte se od bilo koga ko pokušava da preuzme. Ublažite bes i promovišete akciju.

LAV

Ne delite previše informacija. Možda uživate u publici, ali ako ljudi oko vas znaju više o vama nego vi o njima, doći će do neravnoteže koja vam možda neće iči u prilog. Element misterije će izazvati veće interesovanje. 


DEVICA

Uradite ono što drugi očekuju od vas i odmorite se. Vremensko ograničenje će vam pomoći da vidite stvari drugačije. Organizujte svoj život na odgovarajući način i napravite planove koji će vam pomoći da unapredite svoju igru. Razumevanje emocija će vas ohrabriti da napravite korak.

VAGA

Slušajte, učite i postavite kurs koji vam omogućava da zadržite otvorene mogućnosti. Putovanja i školovanje će vas podstaći da isprobate nešto novo i da ono što ima najviše smisla ugradite u svoju svakodnevnu rutinu. Budite vođa, a ne sledbenik. 

ŠKORPIJA

Pratite put koji vam omogućava da istražujete novu teritoriju. Odlazak na putovanje, pridruživanje grupi ili kretanje u kreativnom pravcu koji vam pomaže da razvijete veštine u kojima uživate da koristite podići će vam raspoloženje. Oslobodite prostor za vežbanje. 

STRELAC 

Odmaknite se, gledajte i donosite odluke zasnovane na činjenicama. Zapitajte se šta vam se ne čini u redu i budite spremni da sami izvršite svoje planove ako je to ono što je potrebno da se stvari urade na vaš način. Ažurirajte svoj životni prostor tako da odgovara vašem budžetu. 

JARAC

Držite stvari u perspektivi. Ako dozvolite da vaše emocije preuzmu i preterano reaguju, propustićete da upoznate nekoga ili da uradite nešto što vam može poboljšati život. Slušajte pažljivo i budite otvoreni za sugestije; doći će do pozitivne promene. 

VODOLIJA

Kontrolišite situaciju, čitajte između redova, proverite svoje misli i uložite vreme i energiju da prilagodite sve što vam ne odgovara. Preuzmite kontrolu umesto da dozvolite nekome da uđe i preuzme. Fokusirajte se na završetak i izbegavajte smetnje. 

RIBE

Pojednostavite svoj život. Usmerite svoju energiju u čišćenje nereda umesto da dozvolite malim stvarima da dođu do vas. Obratite pažnju na zdravlje i prilagodite svoj životni stil kako biste izgledali i osećali se najbolje. Neka stabilnost bude vaš cilj. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x