DNEVNI HOROSKOP: RAKOVI DA VERUJU SVOJIM INSTINKTIMA, VAGE DA SAME ODLUČUJU O SVOJOJ SUDBINI

Rakovi bi danas trebalo da veruju svojim instinktima, Vage da same odluče o svojoj sudbini, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 17.03.2023.


OVAN

Deljenje tajni će se vam se obiti o glavu. Budite diskretni i fokusirajte se na to da ostanete u formi umesto da pokušavate da nadmudrite nekoga ko traži svađu ili pokušava da vas izbaci sa vaše pozicije. Uzmi ono što je vaše i idite svojim poslom; prilike će se otvoriti. 

BIK

Začinite stvari i uživajte u društvu nekoga ko deli vaša interesovanja. Prilika da testirate svoje fizičke veštine će podstaći vaš ego i dati vam samopouzdanje da se uključite u smislene razgovore i ponudite ličnu stabilnost. 

BLIZANCI

Smirite se i ne upuštajte se u razgovore o životu, ljubavi ili politici. Najbolje je zadržati svoje misli za sebe i dati drugima slobodu da rade šta žele. Ne dozvolite da vas ljutnja spreči da prepoznate priliku na dohvat ruke. 

RAK

Uzmite ono što je vaše i nastavite da se krećete. Verujte svojim instinktima i idite za svojim snom. Pustite prošlost i prihvatite ono što je novo i uzbudljivo. Živite u trenutku i otkrijte svetlu budućnost ispunjenu nadom, ljubavlju i mirom uma. 

LAV

Pazite šta želite kada je pozicija, ugled i partnerstvo u pitanju. Razmišljaćete ako prebrzo odlučite o svom sledećem potezu. Ne ulazite u bitku sa nekim koristeći emocionalnu manipulaciju. 

DEVICA

Društveni događaji su favorizovani. Mešanje posla i zadovoljstva će podstaći bolje razumevanje kolega i onih koji žive sa vama. Dobrodošli u diskusije. Deljenje osećanja i namera će promovisati veće razumevanje, podršku i slobodu da stvari uradite na svoj način. 

VAGA

Budite otvoreni za sugestije, ali ne dozvolite nikome da odlučuje o vašoj sudbini. Putovanje i istraživanje obrazovnih aktivnosti će vam nahraniti um uporedivim opcijama koje zahtevaju pažljivo ispitivanje kako biste bili sigurni da je ono što sledeće izaberete ispravno za vas. 

ŠKORPION

Recite ne preteranom uživanju. Promena načina života će udahnuti novi život vašim planovima. Prihvatanje onoga što vam se nađe na putu će vam otvoriti um za opcije koje nude prednost koja vam je potrebna da napredujete. Uključite fitnes u svoju dnevnu rutinu. 

STRELAC

Ne odustajte i ne popuštajte pred nekim ko pokušava da vas obmane. Provođenje više vremena kod kuće će vam pomoći da stabilizujete svoj život. Odbijte da dozvolite da ono što drugi rade natera vas da preispitate svoje planove. Poželjno je romantično veče. 

JARAC

Više vam se dešava nego što mislite. Pogledajte svoj raspored i prilagodite svoje planove kako biste uključili nešto što vam omogućava da koristite svoje veštine sa mnogo širim potezom. Vreme je da izgradite život koji želite da živite. 

VODOLIJA

Posvetite svoje vreme da završite ono što ste započeli. Kada sredite labave krajeve, vrata će se otvoriti, a vi ćete se osećati podmlađenim i spremnim da započnete nešto novo i uzbudljivo. Ne delite svoje planove, jer će vas neko ko pokušava da poremeti vaš život izazvati. 

RIBE

Uložite srce u nešto što volite da radite. Vreme provedeno učestvujući u stvarima u kojima uživate će se isplatiti, bilo da je u pitanju hobi ili veštine koje koristite profesionalno. Vreme je da promenite način na koji zarađujete i rukujete svojim novcem. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x