DNEVNI HOROSKOP: RAKOVI DA ZADRŽE OSEĆANJA ZA SEBE, DEVICE DA SLEDE SVOJ CILJ

Rakovi bi trebalo da zadrže osećanja za sebe, Device da slede svoj cilj, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 17.11.2022.


OVAN :

Šoping neće rešiti vaše emotivne probleme, već će vas samo uvaliti u finansijske. Vodite računa o svom fizičkom i mentalnom blagostanju. Dajte sve od sebe da eliminišete stres tako što ćete svoju energiju uložiti u nešto zbog čega se osećate dobro u vezi sa tim što jeste i ko ste.

BIK 

Izmaknite se i radite svoje. Ništa ne prepuštajte slučaju. Usredsredite se na to kako zarađujete za život i šta možete da uradite da poboljšate svoj položaj, vrstu posla koji obavljate ili koliko zarađujete. Preuzmite vlasništvo nad svojim životom. 

BLIZANCI

Pazite šta želite, inače ćete možda završiti u svađi sa nekim od koga najmanje očekujete. Kompromis će biti pola bitke. Ciljajte da ugodite, pohvalite i ponudite poštenu ponudu i zaobići ćete kontroverzu. 

RAK

Saznajte šta svi drugi rade i to će vam  pomoći da donesete bolje odluke. Razmislite šta možete da uradite da biste dali veću dimenziju onome što želite. Neko će vas pohvaliti za vaš doprinos. Zadržite svoja lična osećanja za sebe. 

LAV

Zabavite se i uživajte u prednostima poslovanja sa ljudima koji dele vaše brige i pravac. Održavanje stvari prijateljskim, jednostavnim i tačnim će se isplatiti i pomoći će vam da dobijete odobravanje od onih koji mogu doprineti vašem uspehu. 

DEVICA

Ostanite na pravom putu i ​​ne gubite iz vida svoj cilj. Ne dozvolite da vas spoljno mešanje ili emocionalni stres izazvan komentarima ili gestovima koje neko čini nateraju da žustro i izbrzano reagujete. Sačekajte svoje vreme, razmislite o stvarima i uradite ono što je najbolje za vas. 


VAGA 

Obratite dužnu pažnju i idite direktno na izvor. Dobijanje tačnih informacija je ključno ako želite da budete na vrhu. Prijavite se za događaje koji će vas dovesti u kontakt sa ljudima koji imaju šta da ponude. 

ŠKORPIJA

U interakciji sa ljudima različitog porekla naučićete nešto novo. Budite oprezni u vezi sa zajedničkim poduhvatima. Uradite svoju stvar sami ako ne delite iste motive sa nekim ko želi da vam bude partner. Ne donosite odluke pod emocionalnim pritiskom. 

STRELAC 

Emocije će ometati zdrav razum. Odvojite trenutak da procenite situaciju sa kojom se suočavate i sugestije onih koji su vam najbliži. Bes će vas zadržati i gurnuti u kompromitujuću poziciju. Razmislite o svojoj strategiji i počnite ponovo.

JARAC

Dogovor o novcu će ispasti bolje nego što se očekivalo. Pregledajte ugovore, pripremite dokumente i uložite više vremena i novca u sebe. Izaberite da svoje veštine koristite raznovrsnije i uživaćete u onome što radite, a to će vam doneti dodatni novac. 

VODOLIJA

Samo nastavite da se krećete. Usmerite svoju energiju u nešto što želite i nećete biti razočarani. Ne dozvolite da neka promena utiče na vaše planove. Ne pravite nepotrebna prilagođavanja kod kuće ili u vezi koja doživljava transformaciju. 

RIBE

Ne delite previše informacija o sebi ili svojim planovima. Proverite šta svi rade i prikupićete znanje koje će vam pomoći da napredujete u ostvarivanju svojih ciljeva.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x