DNEVNI HOROSKOP: RAKOVI SE OSLOBAĐAJU VIŠKOVA, ŠKORPIJE SU PREOSETLJIVE

Pred Rakovima je dan u kome bi trebalo da se oslobode viškova, Škorpije očekuje dan u kome će biti preosetljive,  a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 26.03.2022.


OVAN

Morate da rešite ili oslobodite bolna osećanja iz prošlosti i da živite više u sadašnjosti da biste postigli unutrašnju ravnotežu. Možete očekivati povoljan poslovni predlog. Morate pokušati da ostanete zdravi držeći dijetu i vežbajući.

BIK

Slušajte ideje drugih ljudi i pokušajte da promenite svoju perspektivu o situaciji. Iskoristite svoju osnovnu hrabrost da rešite situaciju i unesete harmoniju u vezu. Prihvatite snagu svoje emocionalne energije i iskoristite je konstruktivno.

BLIZANAC

Uspeh je moguć ako pažljivo rešavate probleme – kako lične tako i profesionalne, spretno, bez nervoze i ekcesa. Obratite pažnju na jedno harmonično partnerstvo koje može sazreti u plodnu vezu za budućnost. Trebalo bi da unesete neke promene u porodični žvot kako bi došli do harmonije.

RAK

Vreme je da se oslobodite onoga što vam nije potrebno. Pre svega nepotrebnih stvari. Uklonite sve viškove oko sebe.  Vreme je da krenete dalje i da pažljivo odaberete prioritete.  Promene kucaju na vrata.

LAV

Dopuštajući da stvari teku izvan vaših očekivanja, možete dodati novu dimenziju koja vam do sada nije pala na pamet. Pazite na nove romanse jer neke od njih možda neće biti ono što očekujete.


DEVICA

Morate smiriti svoju radoznalost i potrebu za stimulacijom. Budite svesni problema u vezi, jer se može ispostaviti da nekome ne ide tako dobro kao što ste mislili. Budite iskreni prema sebi i drugima i biće vam dobro.

VAGA

Morate ponovo da procenite svoju situaciju. Ne žurite i ne donosite nikakve odluke na brzinu. Prenaprezanje i nemar će biti vaši najgori neprijatelji. Vodite računa o svom ponašanju pred drugim ljudima.


ŠKORPIJA

Danas ćete biti preosetljivi. Vaša veza prolazi kroz neke promene. Zabava na koju želite da odete ili je sami planirate bi mogla da košta mnogo više nego što zaista možete da priuštite. Budite pažljivi kada imate posla sa starijim rođacima.


STRELAC

Moći ćete da pronađete svoj put ako koristite svoj intelektualni šarm i znanje. Uložite svoje napore da budete kreativni. Možda ćete otkriti da će vaši planovi koštati malo više nego što ste očekivali.


JARAC

avet zrele osobe učiniće da se osećate opuštenije u vezi nedavnih dramatičnih događaja koji su se desili u vašem životu. Ne dozvolite da vam ljubav prema dobrim vremenima zamagli vaš sud. Izbegavajte kockanje i finansijske rizike. Odvojite vreme da pomognete starim prijateljima ili rođacima.


VODOLIJA

Vaši nivoi energije se poboljšavaju i konačno se ne osećate kao da plivate protiv plime. Danas možete očekivati dan pun obaveza, ali ćete biti zadovoljni svojim uspehom. Dobar je dan za potpisivanj ugovora  i prihvatanje novih poslova.


RIBE

Nova ponuda za posao nije sve što se čini, pa saznajte detalje pre nego što potpišete. Posao i lični problemi danas se mogu sukobiti, ali ostanite mirni dok se magla ne razveje. Moći ćete da razgovarate o emocionalnim problemima sa svojim partnerom.

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x