DNEVNI HOROSKOP: RAKOVIMA SE OTVARAJU VRATA, DEVICE BI TREBALO DA OTVORE SVOJE SRCE

Rakovima se danas otvaraju vrata, za Device je vreme da otvore svoje srce, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 21.07.2022.


OVAN

Proširite svoja interesovanja da biste uključili mogućnosti da postanete fit i živite zdravim načinom života. Uklonite otpad i sve zamke koje vam nisu potrebne. Zaustavite  se i otkrijte šta je bitno, i steći ćete mir. Neka život bude jednostavan. 

BIK

Držite sve na svom mestu i sudite sebi pre nego što osuđujete druge. Ne dozvolite da vam iskušenje ukrade vreme, novac ili reputaciju. Iskoristite svoju energiju na dobar način radeći nešto što bi moglo da vam pomogne da postignete ono što želite da postignete. 

BLIZANCI

Usavršite svoje veštine i usmerite svoje atribute ka dolasku do odredišta. Otvoren um će vam pomoći da osvetlite mogućnosti, ali testiranje vaših veština će potvrditi šta će se dogoditi. Razmislite, izradite strategiju i završite ono što ste započeli. 

RAK

Pronađite jedinstven način da koristite isprobanu metodu da biste napredovali; otvoriće vam se vrata. Pokažite šta imate da ponudite, a predlozi koje dobijete će poboljšati vašu igru i podstaći vas da privučete druge. 

LAV

Jedan korak napred i tri koraka nazad. Usporite i ponovo razmislite o svom putovanju i naći ćete način da nadmašite sebe. Osmeh, ljubazna reč i pokazivanje naklonosti pomoći će vam da dobijete podršku i praktičnu pomoć da stvari obavite na vreme. 

DEVICA 

Otvorite svoj um i svoje srce univerzumu i naučićete nešto vredno. Ostavite svoje emocije po strani kada pomažete drugima. Držite se istine ako želite da zaradite poštovanje. Bes neće rešiti probleme.


VAGA

Neizvesnost je prvi signal koji vam govori da odložite novčanik. Ne trošite ono što nemate ili kupujte nešto što vam nije potrebno. Neko sa kim radite će vam suditi po vašim postupcima. Ne ostavljajte sebe otvorenim za kritiku. 

ŠKORPIJA

Problemi sa nekim ko se oslanja na vas će se pojaviti ako niste otvoreni u vezi sa tim šta ste spremni da uradite i kako se osećate. Ne oklevajte da preuzmete stvari u svoje ruke ako želite da se stvari urade na vaš način.

STRELAC

Dobro iskoristite svoj novac. „Ne trošim, ne želim“ je mantra koja vas čuva od finansijskih problema. Previše svega će vas unazaditi i dovesti do problema u partnerstvu. Pokažite uzdržanost i ostavićete trajan utisak. 

JARAC 

Držite se blizu kuće i porodice. Pomerite stvari i očistite svoj životni prostor. Imati prostor u kome ćete se   baviti nečim novim će vam olakšati život i podstaći vas da iskoristite veštine koje su vam potrebne  da biste se nosili sa promenama na koje nailazite. 

VODOLIJA

Oprezno birajte svoje postupke i reči. Ne ostavljajte pogrešan utisak i ne dajte obećanja koja ne možete ispuniti. Potražite priliku da istražite šta je moguće, a zatim započnite svoje planove. Napredak zavisi od toga da radite ono što je ispravno i najbolje za vas. 

RIBE

Učestvujte u događajima koji proširuju vaš um i podstiču vas da se uključite i napravite razliku u vašoj zajednici. Koncentrisanje na druge pomoći će vam da shvatite svoju sreću. Podstiče se lični rast. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x